Iskanje Simple & Free urednik postavitev PCB

F

fede76pc

Guest
Hi Everybody,. Prosimo, da se ni poškodoval z moje neumno vprašanje. Kje lahko najdem preprost in celo brez PCB Layout editor? Rad bi, da začnemo pripravljati preproste PCB in jaz ne ne bo za nakup katerega koli profesionalno orodje CAD. Poskušal sem brezplačno orodje za Linux, ampak ko sem ga zbirajo na moji distribuciji RedHat 7,3 prišlo do napake, tako nisem mogel niti poskusiti. Obstajajo tudi druge brezplačnih orodij morda za Linux. Zlasti Iščem orodje lahko tha zajemanje shematični in nato samodejno izvleček Postavitev PCB (jaz ne, da ne bo črpa povezave povezave ali druge fizične stvari). Hvala vnaprej

CADSOFT ( http://www.cadsoft.de/ ) ponuja proizvoda, imenovanega "eaglecad". Ne vem, če je na voljo tudi v angleškem jeziku. To je brezplačno (z manjšimi omejitvami) za ne-komercialno uporabo. Lep pozdrav iz Nemčije!

Prav tako sem slišal, da je mogoče prenos tonerja iz papirja neposredno coppered plošča z metodo, podobna tisti, ki se uporablja za prenos slike na t-shirt z železom. Ali kdo slišal to prav? Žal mi je narobe nit

Da je to mogoče, ampak moja angleščina je zelo slabo, da pojasni, kako, žal. : Cry: PS poskusite najti na google.

Poskusite ExpressPCB od hxxp: / / www.expresspcb.com / ExpressPCBHtm / Download.htm in za realni tiskanje doma hxxp: / / www.robotroom.com / PCB.html x = t, I dont, zakaj.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back