Iskanje odkrita pomoč na moje projektno delo

1

123vincent

Guest
Hi all, jaz sem b-tech končno študent v Evropo. Za končno leto projekta, rabim nekaj iskreno pomoč iz vseh u. Zanima me, da delo na področju brezžičnih comm. Razmišljal sem o nekaterih območjih, v katerih lahko delam naprej, tako da mi poveste, ali je mogoče dovolj ali ne. a. Analiza uspešnosti 802,11 pri podpori voip b. Sensor omrežja c. Mreža kodiranje d. zadružne zveze Da bi dobili nekaj idej, da sem prebral več člankov IEEE in sem ugotovila, da v mnogih primerih, se zdi, da uporabljajo NS2 simulator mreža za podporo svoje opazovanje. Jaz sem popoln začetnik v NS2 programske opreme. Torej, jaz sem zelo zaskrbljenih, ali lahko razumem ali ne. Poleg tega se projekt ne sme biti preveč teoretično. Tako prosi svojega iskreno nasvete iz vseh u. Pomagajte mi izbrati pravo temo za moj projekt. Regards, Vincent

[Quote = 123vincent] Hi all, jaz sem b-tech končno študent v Evropo. Za končno leto projekta, rabim nekaj iskreno pomoč iz vseh u. Zanima me, da delo na področju brezžičnih comm. Razmišljal sem o nekaterih območjih, v katerih lahko delam naprej, tako da mi poveste, ali je mogoče dovolj ali ne. a. Analiza uspešnosti 802,11 pri podpori voip b. Sensor omrežja c. Mreža kodiranje d. zadružne zveze Da bi dobili nekaj idej, da sem prebral več člankov IEEE in sem ugotovila, da v mnogih primerih, se zdi, da uporabljajo NS2 simulator mreža za podporo svoje opazovanje. Jaz sem popoln začetnik v NS2 software . Torej, jaz sem zelo zaskrbljenih, ali lahko razumem ali ne. Poleg tega projekt ne sme biti preveč teoretično . Tako prosi svojega iskreno nasvete iz vseh u. Pomagajte mi izbrati pravo temo za moj projekt. Regards, Vincent [/quote] Mislim, da je dobra tema za vas je tppic) Analiza uspešnosti 802,11 pri podpori voip + z NS2. Boste zaposlujejo NS2 za simulacijo in anlyze VoIP, čeprav 802,11. Veliko sreče in dober rezultat!

Hej hi cachep ... Najlepša hvala za nasvet ..... ur, ampak moram vprašati u eno stvar ... tema bo preveč teoretično ????..... m precej skeptičen 'bout dis .... to odgovor. ..

Jaz sem se spraševala, kaj se sklicujete na delovanje v? Ali je število hkratnih uporabnikov, ki jih lahko podpira vmesnik zraku?

hey hi rmf_rncperf mislim simulacijo delovanja je v primeru brezžičnih omrežij mreže ali tako ..... ali oblikovanje novih metod ali protokol za izboljšanje delovanja je v prenosu govora in podatkov prek omrežja ...

OK, vidim .. Tukaj je nekaj misli, ki lahko ali pa ne velja. 1) VoIP je zelo časovno kritičnih vloge, da bi se vprašanje, če je to izvajati v mrežo omrežju. 2) ne vem ničesar o protokolu si omenil, ampak kaj vem, je, da VoIP pakete ponavadi majhne, manj kot 30 bajtov. Lahko svežnja morda 4 ali tako pa so paketi še vedno precej majhne. To postavlja pritisk na kateri koli sestavni del sistema (ponavadi vse, razen vmesnik zraka), ki je občutljiv na paket na sekundo hitrost. Ne vem, če je pomagal ali ne, vseeno veliko sreče

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back