iscas 85 merilo vezja

D

designtech

Guest
Zdravo, lahko kdorkoli prosim povej mi kje lahko dobim SPICE netlists za iscas 85 merilo vezja? Rabim zelo nujno hvala veliko

U lahko ustvarjajo zelo easly uporabo perl skripte. Je matetr malih program v perl. Najprej u morali narediti vse subckt knjižnico za osnovna vrata in uporabo thise subcircuits zamenjati osnovna vrata v iscas vezij.

je torej poljuben orodje, ki to zmore? i pomeni pretvorbo iz Verilog za začimbo?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post doda na 03:07 ---------- Previous post je bil ob 02:27 ----------</span></span>
Prav tako je treba iste spice netlists. ISCAS kombinacijska vezja. Ampak ne vem, perl skripte. Imam Verilog datotek. ampak kako pridem spice datoteke?

Hvala Pavan sem prebral v mnogih mestih, da HSIM je v2s ki pretvarja Verilog za začimbo. Sem storil to, ampak izgleda, da Verilog pretvori v *. spi. Vendar moram perfrm STA uporabo Synopsys Nanotime in se glasi. Sp datoteko. Rabim ravno Spice ravni netlist. Kako naj po vašem mnenju naj bi se še?

Hej Pavan ... Imam začimb netlist vrat ravni in ločeno začimb descripption. Ali mi lahko navodila, kako pisati script? Lahko je na primer scenarij?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back