Is AC analize za Pojasni razmikom referenčni zahteva

C

Chethan

Guest
Hi all
Ali je AC analize za Brokaw v celico BGR potrebno.Sem naredil analizo za AC opamp ki se uporabljajo v BGR in je stabilna.Torej je to še vedno potrebno za mene narediti AC analizo za mojo celotno BGR tudi.Če je potrebno, potem lahko nekdo povej mi, kako to storiti setup za analizo AC.

Mimo vnaprej

Break zanko, dodamo ac vir na enem vozlišču, nato opomin drugim, da vidim, če vozlišče faza marigin je dovolj.

Injicirajte ac vir povratne zanke, naredite analizo ac!Plot razlika signala vira dva terminala, preverite PM je dovolj ali ne!

Ali misliš, da moramo narediti AC analizo za opa za obremenitev opa je spremenilo?

Ali lahko kdo zagotovi datoteko nelist Spice za razlago?

Mislim, da je čas domene (prehodna odziv) analizo bi moralo biti dovolj za stabilnost, bacause vemo, da Pojasni razmikom vidi tako negativne in pozitivne povratne informacije, vendar znesek negativne povratne informacije so vedno višji od zneska pozitivne povratne informacije.Ta bi moral potrditi stabilnost.

-Bharat

simulacija PSRR potrebo po analizi AC, če je uporaba OPA v Pojasni razmikom reference, GB je tudi zelo pomembno.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back