IR2110

P

pranay.upadhyay

Guest
Pozdravljeni Vsi,

Jaz sem z IR2110 za vožnjo 325 Watt BLDC Motorna.
Motor teče pravilno, brez obremenitev, vendar ko sva se z navedbo obremenitve nato po določenem obsegu obremenitve le majhno strani mosfets poškodovan.

Smo daje 48 V napajanja Mosfets Drain in 15v za VCC in 3.3 do Vdd za IR2110.

Ali je kateri koli problem, wiyh CGD ali Cgs.
Jaz sem z P75NF75 mosfets.

Sony Ericsson udostępnił zapowiadaną aktualizację oprogramowania dla smartfonu Sony Ericsson Xperia X8. Wraz z oprogramowaniem w wersji 2.1 Eclair telefon jest przede wszystkim znacznie szybszy, ale to nie koniec listy zmian.

Read more...

Kot prvi komentar, glede na moje izkušnje z IR2010 (ki je zelo podoben 2110 v zvezi z večino), jaz bi predlagal, da uporabi Vdd za 5.0V, predvsem za doseganje stabilnega swiching zamud.Problem je mogoče razbrati iz obrazcih, čeprav je resnično čip zdi, da se obnašajo slabše po mojem mnenju.

Ampak ne pričakujte omenjeni izdaji FET, da bo povzročil škodo.V bistvu, ti bi moral biti sposoben ugotoviti vse težave, ki jih preiskuje vezja valov.

"Spoštovani,

Hvala za vaš odgovor.
Poskušal sem z 5V Vdd vendar ne preklopite pravilno.
Nekaj časa so tudi poškodovani IR2110.
Je vprašanje za Bootstrap Capacitor, RG (Na) in RG (off) vrednosti?

I am preskušanje tokokroga za splošne Namen odbora.

Jaz sem z Bootstrap Capacitor, RG (Na) in RG (off) vrednostjo več kot teoretičnem izračunu.

Je RG (off) je ključnega pomena, zato ne morete uporabiti več kot izračunane vrednosti, kot je zapisano v nekatere uporabe beležko.

-Hvala & Regars,
Pranay Upadhyay

Živjo,
Saj ni treba uporabo ron in roff več kot izračuna.Zakaj obstajajo dve upori?Potrebno je le biti RG in povezati signal preko diode v protikonkurenčno vzporedno način (kot so 1N4148 Acros je upor priključite anti-vzporedno).Ta dioda je zavoj trenutni tok pot, tako da vam ni potrebno podati roff precej dioda za hitro vrata razrešnice.Redna vrednost RG je v razponu od 10-47 ohm.
Vedno večja uporaba booter kondenzatorjev kot formulirani.Kaj vrednosti uporabljate?
Na 50Hz, uporabljam 22uF.
Upam, da sem lahko pomagal.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back