Indukcijo Zamuda signal

D

Delta11

Guest
Moram povzroči zamude v redu USEC v signal, če in ko se ta pojavi. S pomočjo preprostih odbojniki ali flip-flops zamude signalov, da bi nanosekund. Zahtevani zamuda okoli 0.5usec. Potrebujete pomoč pri tem. Poleg tega, če ai uporabo mikro krmilnik, bi bilo mogoče v primeru zamude od tega, da je treba povzročene od vhodne do izhodne od upravljavca? In nenazadnje, če jaz ne uporabljate mikrokrmilniška, ne bi bilo pretiravanje?? Roll:

kakšen signal ste videti v? ... lahko vedno poskusite za MMV / BMV, ki je preprost ... krmilnik se uporablja zlasti za takšno nalogo je določen pretiravanje

Zakaj ne uporabljate monostabilni Multi? Uporabite enega do zamude in drugo, da ustvarite svojo signal.

Če bi to pojasnil prej, vendar je signal pravzaprav podatkov črto in rabim čas da se ujema z nadzorom signal. Multivibrator se lahko uporabi za enkratno signal, vendar ne bi bilo mogoče za celoten podatkov. ne more spreminjati nadzor signal, da je edina možnost, da povzroči zamude v podatkih.

"Active linija za zamudo" je tisto, kar jaz v tem primeru zahtevajo. Nekdo delijo to zavijati z mano in jaz sem mislil, bi bilo preveč .. Hvala za pomoč fantje ...!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back