IE3D vrata težave pri opredelitvi

A

abhi_kolkata

Guest
hi, lahko kdo plz predlagamo mi, kako nahraniti (definicija pristanišče) pravokotne Mikrotrakasta patch antena (odmevalo pri 30 GHz), z Mikrotrakasta line Umetak krme nad tlemi končnih in končnih dielektrična plast (približno 0.35mm debele in enake velikosti kot končno tleh sicer 15mmx15mm) v IE3D.i želijo vedeti, kako opredeliti pristanišča za to anteno s končno tleh in dielektrično v IE3D pravilno, tako da lahko dobim zelo natančne rezultate. plz to pomoč mi jasno. glede Abhi

Hi, Adhi: Tukaj je nekaj modelov (rob krmijo, neskončno GND in sub, končno GND in / ali sub) za 8 GHz. Začnete lahko iz njih. Želim, da vas opozori na podlago debeline. 2. način, da naj bi se zgodilo na približno 30 GHz za 0,35 mm debel substrat. Celo lahko uporabite robu krmijo, Mikrotrakasta vrstic na tem frekvenčnem območju s tako debelih lahko problem. Lahko treba razmisliti o zmanjšanju substrat debeline za tako visoke frekvence. Regards.

hi Jian, lahko u plz primer datoteke u iz ur odgovoru na moj email naslov., tako da sem jih prenesete in jih preizkusiti. Delam v tem trenutku. moj email id: abhi_8051@yahoo.co.in in abhi_hrec1@yahoo.co.in , kar zadeva Abhi [size = 2] [color = # 999999] Added po 2 minute: [/color] [/size] hi Jian, lahko u plz primer datoteke u iz ur odgovoru na moj email naslov, tako da sem jih prenesete in jih preizkusiti.. Delam v tem trenutku. moj email id: abhi_8051@yahoo.co.in in abhi_hrec1@yahoo.co.in , kar zadeva Abhi

hi Jian, jaz sem pošiljanje u geometrijo datoteke, ki sem vzoru za 30 GHz anteno. plz povej mi, da se ne krši katero koli od IE3D modeliranja pravila (ali pravil odstop vrata) ali bo antena dal skoraj enake rezultate. - če sem ga izdela na podobno podlago končnih in GND (in če sem poskusil z isto geometrij HFSS). , medtem ko delaš modele si se potrudil, da se držijo postopek, podan v primerih poslal u.but, če v vsakem primeru sem naredil napako, prosimo, plz pustiti mi znanje. nestrpno čakajo na odgovor ur. Kar zadeva Abhi

Hi, Abhi: bom preveril. Ne pozabite, da debelih ni pravilo IE3D. To je splošen za vse strukture. Bom priti nazaj k vam kmalu. Hvala! Regards.

hi Jian, sem bil oblikovanje 30 GHz Umetak krmijo (širina: 0.26mm) Mikrotrakasta patch antene nad tlemi 15x15 mm in 0.35mm debel substrat Dielektrična 12,9. Zdaj, kot u me je predlagal prej, jaz sem poskušal to simulacijo na neskončno GND in substrat, kot da je skoraj v tem primeru. vendar pa delaš to in nastavitev vrat, tj vrata-> vrata za rob skupino-> napreden podaljšanje sheme (5 celic za deembeding roko), kot je navedeno v priročniku IE3D (poglavje 5) in ga simulira z prijemov freq. 40 GHz in 20 celic / wavelength.it daje medij opozorilo, da je substrat preveč debele za to pristanišče. je, da je resno opozorilo. če je tako, wat naj naredim?? plz ne odgovori z ur dragocene predloge. glede Abhi

Hi, Abhi: Za 30 GHz (Er = 12,9 iz datoteke), valovodu valovna dolžina je približno 3 mm. 15 za 15 mm letalom tal je precej velik že. Mislim, da bi morala uporabiti neskončno ravnino tal za modeliranje. Again, vaše substrat je 0,35 mm. 2. način, da naj bi se zgodilo okoli 30 GHz. To je povsem možno, da lahko dobite nekaj energije pretvori v 2. način, da iz prekinitev. Morda ne boste mogli dobiti zelo skladne rezultate ne glede na to simulacijo ali iz meritev. Moral bi poskusiti zmanjšati substrat debeline, če želite imeti antena deluje zelo dobro pri 30 GHz. Lep pozdrav.

Mislim, da je bolje uporabiti navpični krmo v primeru končne tleh. Feeder bo določen znotraj dielektrik na vzbujanja točki. Vrhu navpičnih vrat bodo povezane s sevajoče plošče, bo dno se priključi na tla končna.

hi Jian, naslednje ur line svetovanja, sem sedaj poskuša, da simulira enako strukturo omenjene Pred uporabo neskončno GND in neskončno substrata (12,9) in sem z uporabo vertikalne lokalizirano vrata na robu krmo Mikrotrakasta line (pozitivna stopnja = 0,0035 mm in negativno stopnjo = 0 mm, za substrat debeline 0.35mm). i so se dolžina Mikrotrakasta line krmo (50 ohm line) 7,4274 mm, da odražajo impedance krme točko točno v pristanišču konec. plz povej mi, je ta ustanovljen, je veljavna. glede Abhi

Hi, Abhi: Dobil sem vaš e-mail. Bom preveril in videti, kaj točno boste poskušali narediti. Regards.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back