Ideja Saving Money v PCB Prototyping

E

ezpcb

Guest
Nastavite pristojbina ki so potrebne za vse PCB Prototyping izdelki.Pristojbina se izračuna po vrstah PCB.Obstaja način za varčevanje denarja: spajanje več PCB plošče v eno veliko tablo, nato pa zahteva, da proizvajalci razdvajajo kot vašo željo.
Imel sem samo povedal eden od mojih novih strank na skupno 3 deske skupaj, on je zelo razburljivo, vendar sem izgubil 120 $, ustanovljen pristojbino ... To je slaba ideja za mene, kajne?

mike--------------------------------------------------
www.ezpcb.com

Hi Mike,

če pa skupno več jev v eno kako upravljati proizvodnjo?Predvidevam, da ste za proizvodnjo enake količine PCB-jev za vsako vrsto, tako da ta rešitev v redu le, če so deske, povezanih z istega projekta ali sistema.

Sem dobro razumel, ali je to mogoče, na primer za izdelavo 1K kos enega PCB in 10K kos od drugih?

Andrea

Andrea wrote:

Hi Mike,če pa skupno več jev v eno kako upravljati proizvodnjo?
Predvidevam, da ste za proizvodnjo enake količine PCB-jev za vsako vrsto, tako da ta rešitev v redu le, če so deske, povezanih z istega projekta ali sistema.Sem dobro razumel, ali je to mogoče, na primer za izdelavo 1K kos enega PCB in 10K kos od drugih?Andrea

Andrea, odgovoriti na vaše vprašanje, lahko ponovite korak in 10 manjših slik na isti plošči kot ena večja ena zadobiti vaš razmerje 10:1.V-score poti, in vse, kar je, če ste pametni in pustite Lopovluk območje ob strani, bi lahko celo zlom svet v dve manjši plošče, ki vsebujejo eno 1-up in drugih, ki vsebuje 10-ups in zbiranje oba posebej z uporabo istem držite držalo.

juggernaut7 wrote:

Andrea, odgovoriti na vaše vprašanje, lahko ponovite korak in 10 manjših slik na isti plošči kot ena večja ena zadobiti vaš razmerje 10:1.
V-score poti, in vse, kar je, če ste pametni in pustite Lopovluk območje ob strani, bi lahko celo zlom svet v dve manjši plošče, ki vsebujejo eno 1-up in drugih, ki vsebuje 10-ups in zbiranje oba posebej z uporabo istem držite držalo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back