icc svetovnega pokala 2011 napovedati zmagovalca

Najmočnejši Vazeci line up je indijski ekipi povprečno bowling strani, tako jaz dal svoj zadnji peni za to ekipo

počakati, da se končno začeli =), Indiji so priljubljene by me, da je zmagal, vendar je to odvisno, pritisk navijačev in njihovo bowling je problem. Tudi podizvajalci pogoji niso več novi v OZ in SA po IPL in ChampLeague OZ zdi v revnih obliki. Jaz sem podprla Pakistan, čeprav pa je odvisna od njihove trenil, da pridejo dobri, kot tudi z bowling. Mi bi imel odlično priložnost, če Aamir ni naredil neumnega. Vsak način je zelo zelo dobra lekcija za njega in druge.

to svetovnem pokalu ni za avstralske zjutraj ekipo kaže dan včeraj pak ekipa je pokazala dobro Vazeci uspešnosti dveh izmed njih dosegel stoletja sem rekel waw misbah in shazad dobro delo

Dhoni pravi Tendulkar je nepotrebno v praksi tekmo ste narobe mr kapetan, kako bi lahko rekli, GOD je nepotrebno

[COLOR = "red"] dude, ste spodbuja spletno stran? [/COLOR] poleg tega, Indija je Vazeci strani, vsak je prepričan o tem. da je njihova bowling, ki nima take zaupanje.

Samo, povejte svoje mnenje svoje mnenje, so vedno dobrodošle, ne spodbujajo komercialne stran tukaj za vse to je vse

Onnce spet Men In Blue !!!!!! MSD ... in njegova ekipa ... o Way!

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post doda na 21:46 -------- - Prejšnji post je bil ob 21:22 ----------</span></span>
ZZZS vse .. ypiiiiiii congrts vsem za neverjetno in šokantno zmago v Indiji. In blooz si tukaj, kaj vireder je dejal: "je zdaj pripravljena prevzeti maščevanje iz banglades in pripravljeni, da jih smeti". Naj c
ja .. Sehwag je prepričan, da bi pokazali ognjemet ..... Ko Sehwag V skladu z ustaljeno je Awesome in neustavljivo !!!!!

Zanimive Post:) Hmmmm mislim, da Indija mora zmagati vse kar lahko rečem: D

Vsaka ekipa, razen Indije, naj zmaga .......... Morda me kličete nor ali kaj .. samo zato, ker jaz dont podporo indian kriket, kot so drugi niti ne ravna kriketa kot odlično .... Jaz sem samo tisti, ki podpirajo druge države in ne bi bat in opeke, glede na njihovo uspešnost .... so plačani, da igrajo, kot smo plačani za svoje delo, tako da ni telo je super, ali genious na tem svetu, saj ljudje običajno od njih ime ....

ZZZS vse .. ypiiiiiii congrts vsem za neverjetno in šokantno zmago v Indiji. In blooz si tukaj, kaj vireder je dejal: "je zdaj pripravljena prevzeti maščevanje iz banglades in pripravljeni, da jih trash" Naj c
Sehwag Unleashed .. in ekipa samozavestni.) In MSD @ odlični formi!

Vsaka ekipa, ki ni treba india win .......... Morda me kličete nor ali kaj .. samo zato, ker jaz dont podporo indian kriket, kot so drugi niti ne ravna kriketa kot odlično .... Jaz sem samo tisti, ki podpirajo druge države in ne bi bat in opeke, glede na njihovo uspešnost .... so plačani, da igrajo, kot smo plačani za svoje delo, tako da ni telo je super, ali genious na tem svetu, saj ljudje običajno od njih ime ....
omogoča, da se spomnite svetovni pokal 1996 (pol) med Srilanka india vs in Indija izgubil zabava z ogromno rezerve (tekma je bila dejansko opustili) razred kriket oboževalci so bili tam prikazani. binod kam ... je bil jok ........ ljubitelje kriket colkatta zblazneli ljubitelje kriket indian naj se učijo iz angleške kriket fans angleška ekipa izgubila, koliko krat v svetovnem pokalu nikoli vrgel opeke so nežne v tej zadevi, to je razlog, zakaj jih ne , kot je gospod?

Vsaka ekipa, ki ni treba india win .......... Morda me kličete nor ali kaj .. samo zato, ker jaz dont podporo indian kriket, kot so drugi niti ne ravna kriketa kot odlično .... Jaz sem samo tisti, ki podpirajo druge države in ne bi bat in opeke, glede na njihovo uspešnost .... so plačani, da igrajo, kot smo plačani za svoje delo, tako da ni telo je super, ali genious na tem svetu, saj ljudje navadno ime jih ....
super !!!!!

Zanimivo Post:) Hmmmm mislim, da Indija mora osvojiti vse kar lahko rečem: D
če bi Indija izgubi kaj se je zgodilo, da je pozitiven moj prijatelj

Ja, to je igra na koncu. Cilj te igre je, da bi ljudi iz celega sveta, ki imajo skupne interese skupaj. V športu se bo eno zmago in drugo izgubili. Upam, da nič všeč '96 zgodi še enkrat, ampak tudi jaz upam, organizatorji so pripravljeni za nadzor "divje" del gledalcev. Strinjam se s Shivaram kot dobro. Te cricketers so tudi plačani delavci, kot smo mi. Ironija je, da športniki so plačani bolje kot ljudje, s tehničnim znanjem znanosti. Smešno vsoto denarja je v športu, kot kriket v podcelini, vendar hkrati so ljudje tako slabo in so le "prezrta". Moralno, bi si morali 2.500.000 $ dolarjev za enega igralca ali podporo za G - O-D ve, koliko, revni ljudje (niti ne govorim o nogometu) [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]------ ---- Post dodana 18-02-11 ob 00:08 ---------- Previous post je bil na 17-02-11 23:55 ----------[/ SIZE ] [/COLOR] [COLOR = "blue"] sem zelo vesel slišati Sufi pesem mojega Sindh v času slovesnosti ob odprtju:) [/COLOR] "damma dum jambor Qalandar "" Ali da pehla številka "Sindhri da Sehwan da" Sakhi Shahbaz Qalandar ", ki ga Runa Lajla

, da je veliko mislil ...... Beyond zmago in s tem izgubil .. Če duh Cricket ostanejo v takta .... prijateljskem igra tako ostane .... .....

, da je veliko mislil ...... Beyond zmago in s tem izgubil .. Če duh Cricket ostajajo v igri takta .... prijateljskem tako naprej ... . .....
ja moj prijatelj

Dokaj predvidljiv rezultat danes, vendar Bangla duhu pokazala. Zato so lahko tudi vzrok motnje, vendar je številka ena ekipa je bila morda preveč dobro (v dept Vazeci) bowling ni bila najboljša za Indijo Ampak hej, če so parcele Vazeci parcel, bo najbolje bowlers zdi povprečje.

Slovenija zmagala s 87 deluje .... z odlično Osvojena dežela od Sehwag 175 in virat Kohli točkovanja ton .... Ampak še vedno bowling ni zelo impresivno ... Bangladešu so se borili tudi 283 zdi dober rezultat .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back