S
santoshaxl
Guest
Najmočnejši Vazeci line up je indijski ekipi povprečno bowling strani, tako jaz dal svoj zadnji peni za to ekipo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja .. Sehwag je prepričan, da bi pokazali ognjemet ..... Ko Sehwag V skladu z ustaljeno je Awesome in neustavljivo !!!!!ZZZS vse .. ypiiiiiii congrts vsem za neverjetno in šokantno zmago v Indiji. In blooz si tukaj, kaj vireder je dejal: "je zdaj pripravljena prevzeti maščevanje iz banglades in pripravljeni, da jih smeti". Naj c
Sehwag Unleashed .. in ekipa samozavestni.) In MSD @ odlični formi!ZZZS vse .. ypiiiiiii congrts vsem za neverjetno in šokantno zmago v Indiji. In blooz si tukaj, kaj vireder je dejal: "je zdaj pripravljena prevzeti maščevanje iz banglades in pripravljeni, da jih trash" Naj c
omogoča, da se spomnite svetovni pokal 1996 (pol) med Srilanka india vs in Indija izgubil zabava z ogromno rezerve (tekma je bila dejansko opustili) razred kriket oboževalci so bili tam prikazani. binod kam ... je bil jok ........ ljubitelje kriket colkatta zblazneli ljubitelje kriket indian naj se učijo iz angleške kriket fans angleška ekipa izgubila, koliko krat v svetovnem pokalu nikoli vrgel opeke so nežne v tej zadevi, to je razlog, zakaj jih ne , kot je gospod?Vsaka ekipa, ki ni treba india win .......... Morda me kličete nor ali kaj .. samo zato, ker jaz dont podporo indian kriket, kot so drugi niti ne ravna kriketa kot odlično .... Jaz sem samo tisti, ki podpirajo druge države in ne bi bat in opeke, glede na njihovo uspešnost .... so plačani, da igrajo, kot smo plačani za svoje delo, tako da ni telo je super, ali genious na tem svetu, saj ljudje običajno od njih ime ....
super !!!!!Vsaka ekipa, ki ni treba india win .......... Morda me kličete nor ali kaj .. samo zato, ker jaz dont podporo indian kriket, kot so drugi niti ne ravna kriketa kot odlično .... Jaz sem samo tisti, ki podpirajo druge države in ne bi bat in opeke, glede na njihovo uspešnost .... so plačani, da igrajo, kot smo plačani za svoje delo, tako da ni telo je super, ali genious na tem svetu, saj ljudje navadno ime jih ....
če bi Indija izgubi kaj se je zgodilo, da je pozitiven moj prijateljZanimivo PostHmmmm mislim, da Indija mora osvojiti vse kar lahko rečem: D
ja moj prijatelj, da je veliko mislil ...... Beyond zmago in s tem izgubil .. Če duh Cricket ostajajo v igri takta .... prijateljskem tako naprej ... . .....