IC5.0 Skill Development napake

M

maolh

Guest
Hi, jaz sem z uporabo IC5.0 na Linux 7.3. Vse se zdi fino, dokler se ne pove, me ni dovoljenje za vožnjo Skill razvoj. Ali obstaja posebno dovoljenje konfiguracijo za razvoj Skill? Skladatelj shematični, virtuozne postavitev, in Analog delovnem okolju zelo dobro. Torej je to res narobe licenco problem? Bi vi, da mi delovno dovoljenje za razvoj Skill? Hvala vnaprej.

Pozabila sem ti povedati, licenco linijo za razvoj Skill je kot naslednje: FEATURE skillDev cdslmd 5,600 stalno Nebrojen 1C8E44ABAB8C8E2BF232 HOSTID = KOLI

FEATURE skillDev cdslmd 96,040 stalno Nebrojen 7C1F54848D828AC4830B HOSTID = KOLI

Imam problem z Analog Artist. Ko sem nameravajo simulacije, samo "Add Simulation" je vidna. Drugi primer "izbrišete, onemogočite, urejanje" niso vidne. To so osenčeni. Drugi problem z modeli. Ko sem pretvoriti spectreS modeli (na primer NPNLower) Cadence nima Ne prepozna modele .. to je zelo čudno. Pravzaprav sem zelo prepričan, da bom pokazal pot modelov pravilno. Zato se ne morem simulirati aktivnih komponent. Vsaka ideja?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back