IC Design Engg. Kvalifikacije

• Thread starter agrawalyogesh04
  • Start date
A

agrawalyogesh04

Guest
Trenutno zaključim to BE v elektroniki in Tele-sporočilo Engg. Zanima me, da nadaljuje kariero v oznaki IC Design Engg. Me zanima, kvalifikacije in vse dodatne izkušnje, potrebne za isto. Kaj so vsi tečaji pričakuje? Katere so stvari, ki se pričakujejo od IC Design Engg. (Dodatna znanja)? : |

Veš, digitalne tehnike in nekaj znanja o napravi polprevodnikov.

Rada bi, da imajo določene knjige so nekateri materiali ali tečaji, ki naj vzamem za isto: D Prosim, pomagajte mi z njimi

hello Agarwal Poskusite priti nekaj knjig, se nanašajo na načrtovanje digitalne, in zdaj u se morajo odločiti, ali u bi rad šel v smeri sprednjega r zadnji konec. font konca ur sodelujejo na programint na ravni RTL s HDL, toda na koncu je treba nazaj u knw diff orodja, ki se začnejo z RTL design v VHDL r Verilog in na koncu gre skozi dokler ven trak .. Suresh

Spoštovani, je naloga IC Engg Design. zadovoljni z zadnjega konca ali sprednjega design? Ali obstajajo kakršne koli dodatne zahteve? Prosim pomoč:?:

hello Agarwal .. Prosim, ne bodi tako formalno ga kliče gospod. No bo u imenovan kot projektant IC tudi če u so poznavajoč bodisi r sprednji zadnji konec. Zdaj u morali izbrati, če u želite za analogni, digitalni r mešane signale .. tako temelji na tem u lahko izbirate ur kariere, Suresh

Hvala! I, ki je zelo zainteresirana za gradnjo kariere na področju VLSI sem popolnoma nova na tem področju. Rad bi vedel točno diagram drevesa na področju VLSI. Na primer, drevo diagram Engg. Graduate bi kot: Prva raven: Engg. Druga raven: Electronics (gradbeništvo, strojegradnja, proizvodnja, Chemical, računalništvo, informacijska tehnologija, olja, barve, Instrumentation ,..... (110 podružnic približno)) Tretja stopnja: VLSI Engg. (Sporočilo Engg., Vgrajeni sistem Engg, itd.) Četrto raven, :??????? Kako še je kariero v VLSI razvrščene? :: Kakšne so specializacij voljo VLSI Engg.? :: Kateri so zaposlitvene možnosti? in tako naprej in naprej .... Jaz bi bil zelo hvaležen za vaš odgovor. Prosimo vas, da pomagajo Pupljenje Engg. najti svojo pot v pravo smer ...: D: D: D

Yes! To je res pomagal jasno, oblaki bit ... Ampak še vedno misli jaz sem še vedno ne more najti prebivališče IC Design Engg. Prosim pomoč: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back