IC Design delovnih mest v Singapurju

A

asic_designer

Guest
Pozdravljeni vsi, iščem delo v S'pore. Sem delal 6 let v ASIC Digital Design v Indiji. Zdaj sem se preselila sem, da accomapny moj mož. Ampak jaz sem ne bova vsak poziv za delo. Mi lahko kdo navodila? Hvala vnaprej. Glede nd

Nisem prepričan o ic oblikovanje dela, sem slišal, da obstaja zelo malo podjetij približno 30 tam, eden moj prijatelj dobil službo tam pred kratkim v mehatroniki, je sledil oglasi lokalnem časopisu, mislim, s 6yrs exp ne bi našli problemi, i vam predlagam, da se obrnete nekaj svetovalcev vse najboljše

hello Priya, da bi lahko nam pošljite službo povezave (lokacije) v Singapurju, če u vedeti nekaj. Jaz sem tudi videti, da se preselijo in doživetje v IC design

obstajajo samo 40 + družb v Singapurju v tem ic design, ne glede na digitalnih, mešanih signalov, analogne, RF in rezin fab. tipična delovna sila manj kot 1000. če boste zožiti samo da delaš digitalno ic design, bo le 1 / 3 40 + družb, da bi lahko pristop in tipične velikosti ic oblikovalcev v podjetju, je povprečje za okoli 10-15. zaposlitvene možnosti na tem področju je težko najti. boste morda želeli poskusiti večja Infineon družbe v tem trenutku se zdi, da so edini, ki išče oblikovalca IC.

Hi lahko u povej mi, kako uporabljati VLSI delovnih mest v Singapurju. Tukaj sem delal kot RTL Design, Preverjanje, FPGA Sinteza

Hi kdo pozna podjetje, ki ne obratno inženirstvo v Singapurju? Imam 2 leti doživeli kot obratno in simulacijo inženir. Mi uporabljamo kadenca kot naše orodje. oh! če sploh kdo ne ve, kaj obratno inženirstvo je: prevajamo dejanski čip postavitev v sheme in preveri z uporabo kadence simulator. je del oddelka za raziskave in razvoj. Bom apreciate nobenih vhodnih snovi iz vas.

halo ljudje obstaja možnost za elektronsko diplomantov inženiring (Freshers), da dobijo zaposlitev v Singapurju ..? i dont imajo delovne izkušnje ... lahko kdorkoli sporočilo me naslov svetovalci ali njihovih e-ID? mimo milijonov

Živjo, mislim, da ima družba Infineon degradiranih sam z odpuščanjem celotno AMS skupine, ki deluje v Indiji. Zdaj spet so tam team building v AMS. To pa pomeni, da je nekaj narobe s podjetji politike. Kakorkoli, če še naprej delajo kot, da potem ni varen, kar se tiče varnosti delovnega mesta, za delo v Hvala Infineon Shaikh Sarfraz

Mislim, da je trg preveč nasičen za oblikovalca IC v Singapurju ... Plus preveč singapurski sveže grads EE ni mogel niti najti službo ...

Pozdravljeni Priya, Ali u delajo v Singapurju? Če je tako lahko u prosim vodič mi?

Zakaj dont u poskusite STM, ST-Ericsson, Infineon, Broadcom, MediaTek, Cadence, Marvell. Ti MNC ne digitalnih design v Singapur .. U lahko poskusite na njihove ustrezne webportal uporabljati delovno mesto .. Veliko sreče ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back