Iščete proizvajalca (kovinska ohišja)

E

E-design

Guest
Iščete zanesljiv proizvajalec za proizvodnjo majhne preproste sklope, pločevina za elektronske izdelke. Zaprtih potrebovali nekaj lasersko rezanje, kot tudi prašno lakiranje. Prosim, PM me, če lahko pomaga.

Morda boste pomagali več, če ste ga navedli v kateri državi ali celine bi radi našli te kovinskih, in podatek o zadevnih količinah. Poznam nekaj blizu mene, vendar promet lahko pa jih un-gospodarsko koristno za vas.

Jaz bi najverjetneje iz Kitajske, ki se gospodarno. Če bi podjetje na Kitajskem, vendar sčasoma njihovo kakovost znižale (po novo vodstvo), ki ima preveč neumen napake na nekatere sklope in skupno končno kakovost. Nikoli ne hrani svojo obljubljeno dostavo datume. Quote 3 tedne in dostavo v 2-3 mesecih. Bi bilo nekaj sto ograjenih prostorov za začetek in še več, če je kakovost je sprejemljiva. Nekdo iz tega foruma že odzvala. Bo po quote gledaš risbe CAD. Upam, da se bo uresničilo!

Hi Dean: To je Julia, smo imeli sodelovanja za približno kabel HDMI v letu 2009, upam, da vam ne pozabi me :). Za te kovine ohišja, sem imel poslati vzorec za vas, vendar ne bomo prejeli vaš odgovor. Če je mogoče, Iam veseli, da bo naše sodelovanje v prihodnosti. S spoštovanjem Julia Electronics Xin Jou Limited

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back