Iščete programsko opremo, ki pretvori Matlab koda za VHDL

@ Vnet ukvarja le s podjetji, z velikimi žepi in ne bo se ukvarjajo z manjših subjektov. Prav tako za uradni prodajalca. Ne vem, kaj EVB je. - Jayson

Ali se lahko ustvari oznake, ki jih sistem generator Xilinx in Altera Dspbuilder ki se uporabljajo za načrtovanje ASIC prav?

[Quote = corgan] Bi lahko ustvari oznake, ki jih sistem generator Xilinx in @ se ltera Dspbuilder uporabljajo za načrtovanje ASIC tudi [/quote]? Xilinx uporabo sistema generator Xilinx Core generator, ki generira. EDIFact datoteke za naprave Xilinx samo.

[Quote = Jayson] @ vnet ukvarja le s podjetji, z velikimi žepi in ne bo se ukvarjajo z manjših subjektov. [/Quote] Ni šans, boste morali vprašati njih nekajkrat. [Quote = Jayson] Ne vem, kaj EVB je. [/Quote] Žal mislim EBV elektonik je subdealer za vnet @ Lahko poskusite tudi na Fernell ali Burklin. Bart

Hi lahko pretvori Simulink modeli v VHDL, z uporabo System Generator od MathWorks, ki daje VHDL netlist usmerjena v Xilinx FPGA's Best Regards Sidar hi vse ni nobene programske opreme, ki pretvori matlab koda za VHDL? kako moči jaz zaslužiti to? Lep pozdrav baa110 [/quote]

Ups .... Mislim, da sem prosil za nekaj, za accelfpga, da ne morem prositi za tukaj? ASIC

Orodja, kot so DSP Builder lahko od ltera @ ali System generator iz Xilinx uporabljajo za ustvarjanje HDL kode neposredno iz Simulink Blockset. Oba sta orodja niso nekakšna sinteza na visoki ravni orodja, medtem prevajalnik iz AccelChip opravlja na visoki ravni sintezo iz kode MATLAB.

Pozdravljeni prijatelji Tu hočem spremeniti svoj matlab kodo v @ ltera graditelja dsp. i dont vedeti, kako spremeniti kodo Matlab (m) kopirajte Simulink (. MDL) file Ali lahko kateri koli organ, pomagaj mi spremeniti svoj matlab kodo v Simulink kodo Zahvala Advance glede vijayakumar vijaytanjore @ yahoo.com

Obstaja možnost izvoza z Orodjarna, da sem pozabil njeno ime zdaj, Najdete ga lahko z iskanjem v google

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back