Iščete programsko opremo, ki pretvori Matlab koda za VHDL

B

baa110

Guest
hi vse ni nobene programske opreme, ki pretvori matlab koda za VHDL? kako moči jaz zaslužiti to? najboljša zadeva baa110

Hi Dobra ideja, vendar I'am ni prepričan, da boste dobili kompaktno Desing v VHDL, ste si za enostavno delo, ne pa za najboljše. Mislim, da lahko pretvorbo iz matlab do c in c do VHDL (mislim, da je prog od c do VHDL), vendar previdni nekaj funkcijo časovni zanki, se bodo Desing v VHDL. Poskusite tudi vprašajte na MATLAB za uporabnost morda bo dal odgovor. Lep pozdrav.

Do sedaj sem dont vedeli, da je nekaj SW za pretvorbo C VHDL, zato sem dont pričakujem, da boste našli takšno pretvorbo iz Matlab za VHDL. Opomba: Če kdo najde SW za pretvorbo iz C VHDL, prosim PM Hvala vnaprej

častniki .. to je tisto, kar iam jokal za zadnjih 6 mesecev .. systemgenerator bo dal VHDL kodo, kot tudi testbench kode za matlab skripte specifične za dsp povezane aplikacije, lahko kdorkoli zagotovi polno različico sistema generatorja

http://www.mathworks.com/products/connections/product_main.shtml?prod_id=304 Xilinx System Generator je plug-in za Simulink, ki omogoča oblikovalcem, da razvijejo visoko zmogljivih DSP sistemi za Xilinx FPGA. Oblikovalci lahko načrtovanje in simulacijo sistema z uporabo MATLAB, Simulink, in Xilinx knjižnica bit / cikel-res modeli. Orodje bo nato samodejno ustvari synthesizable Hardware Description Language (HDL) koda preslika v Xilinx pred optimizirana algoritmi.

HI Če delate z ALTERA, lahko poskusite DSP Builder. Jo pretvori SIMULINK modelov z oznako VHDL, ki jih lahko prenesete na krovu razvoj v testiranju vezja. Bye

V osnovi obstajata dve orodji:-DSP Builder za naprave Altera, in-System generator za naprave Xilinx verjamem System Generator iz Xilinx je boljša izbira Srečno

lahko any1 zagotoviti polno različico sistema generatorja bye

Bo preprosto FIR ali IIR filter za vhodni analogni signal frekvencah manj kot 100Hz biti sposobni prilagoditi na špartanski II z 30K vrata? - Jayson

Živjo! Odvisno od zemljepisne širine kartic in bitov ° S za coeficent, če niste prepričani, če to ustreza, lahko zmanjšate število kartic ali bitov za koeficient. Vso srečo, Bart PS način, kako bo izvajala je pomembno tudi, serijska -> počasen, vendar manj rezina vzporedno -> hitro, vendar veliko rezina

Če imam ADC, ki je serijska, je bolje izvajati s serijsko, ali spremeniti, da bi vzporedno s spremembo registra? Seconldly, obstajajo posebne okoliščine za obiranje ADC, bo vsako delo ADC? En Jaz sem razmišljal o je SPI nadzorovana. - Jayson

[Quote = Jayson] Če imam ADC, ki je serijska, je bolje izvajati s serijsko, ali spremeniti, da bi vzporedno s spremembo registra? [/Quote] Serials vložki so vedno pretvorijo v vzporedno, to je preprost. Vi ne želite, da nas serijsko avtobusov znotraj FPGA. [Quote = Jayson] Seconldly, obstajajo posebne okoliščine za obiranje ADC, bo vsako delo ADC? En Jaz sem razmišljal o je SPI nadzorovana. [/Quote] Pazite na VCC, vidim, če ADC ne uporablja 5V in vaše FPGA je le 3,3 strpni. Fireworks opozorilo. :.) Drugi vidik je vzorčenje freq, ne morete uporabljati 200Mhz ADC na serijo XC4000 je na hitro za FPGA. Tako lahko nadzorujete ADC ni tako pomembno, SPI je dobro in enostavno narediti. Bart

pripelješ gor dobro točko o vprašanjih VCC, kako je to običajno storjeno v modele FPGA, bi večina čipov rad dela z napravami, so 5V CMOS, kako vmesnik ti varno FPGA teče po nižji I / O napetostjo 3.3V ali 2.5V? Ali obstaja I / O hitrosti izgubo s tem vmesnikom? - Jayson

Živjo! Glej FPGA družine priročnik, če je naprava ki ste ga izbrali, je Vcc strpni.
Ali obstaja I / O hitrosti izgubo s tem vmesnikom
, če uporabljate upor je možno, malo škoda, ampak nič serius, če raven uporabe prevajalec IC 5V -> 3.3V ne bo izgube apear . Bart

katere vrste ravni prevajalci uporabljajo modelov FPGA? lahko daš Imena dejanskih čipov za to? - Jayson

[Quote = Jayson], katere vrste ravni prevajalci uporabljajo modelov FPGA? lahko daš Imena dejanskih čipov za to? - Jayson [/quote] BIT dvosmerno 3.3V in 5V TRANSLATOR ali BIT dvosmerno 5V do 3.3V TRANSLATOR 74FCT164245T vendar obstajajo še drugi, iskanje na Googlu s ključno besedo: Level prevajalec XX V YY Good bart V srečo

Mislim, da lahko uporaba strojev, opreme 1 Xilinx sistem generator 2 Altera Dspbuilder

Kje lahko kupim 74FCT164245T? Še pomembneje je, kje lahko kupim eno količine Xilinx FPGA's? - Jayson

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back