J
joydeep_iitkgp
Guest
Pozdravljeni vsi
Sem iskal priložnost v prednje koncu Osnovni Design / Preverjanje v ZDA / Kanada / Evropi.Spodaj je kratek moj profil:
Osnovni sprednji konec design / validacija strojnik,
ki je trenutno zaposlena v Bangalore, Indija (1-2 let izkušenj).
Job odgovornost vključuje sprednji del validacije za PCI-Express vmesnik naslednje generacije nize čipov.
Ima magistrski študij Microelctronics & VLSI Design iz
Dept of Electronics & Electrical Engineering komunikacij, indijski Institute of Technology, Kharagpur, Indija s CGPA 9,78 od 10.
Ima skupno osem publikacij v mednarodnih / IEEE konference v VLSI / Image območja predelave.
Jaz bi zelo cenili, če kdo postane sposoben, da mi pomaga v tej zvezi.
Prav tako je visoki fantje, si lahko našel nekaj časa, da imajo pogled na moje nadaljujete in predlagati spremembe / spremembe zahteva?
Kako ste v pričakovanju
Joydeep Bhattacharyya
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate
Sem iskal priložnost v prednje koncu Osnovni Design / Preverjanje v ZDA / Kanada / Evropi.Spodaj je kratek moj profil:
Osnovni sprednji konec design / validacija strojnik,
ki je trenutno zaposlena v Bangalore, Indija (1-2 let izkušenj).
Job odgovornost vključuje sprednji del validacije za PCI-Express vmesnik naslednje generacije nize čipov.
Ima magistrski študij Microelctronics & VLSI Design iz
Dept of Electronics & Electrical Engineering komunikacij, indijski Institute of Technology, Kharagpur, Indija s CGPA 9,78 od 10.
Ima skupno osem publikacij v mednarodnih / IEEE konference v VLSI / Image območja predelave.
Jaz bi zelo cenili, če kdo postane sposoben, da mi pomaga v tej zvezi.
Prav tako je visoki fantje, si lahko našel nekaj časa, da imajo pogled na moje nadaljujete in predlagati spremembe / spremembe zahteva?
Kako ste v pričakovanju
Joydeep Bhattacharyya
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate