išče oblikovalca midi krovu - firmware in PCB

J

jemtone

Guest
Iščem za začetek odnosa s kvalificirano bojevnik kodo, ki bi bili zainteresirani pri oblikovanju midi i / o PCB, ki prenaša midi podatkov preko USB na računalnik. Koda je vse GNU, v celoti na voljo za začetek. Zanima me razširljiv i / o design, kar pomeni, dobimo majhno i / o vozilu in usb za delo, nato pa graditi širitev vozlišče za rast i / o, kot je potrebno. Midi - če niste seznanjeni z midi kot prosimo, ne odzivajo. Oseba, ki bo naredil to in to mora vedeti o midi in imajo izkušnje, da je namen in funkcijo. hvala

Misliš, da ostanejo, da boste dobili nekoga, da dela za vas, za svobodne in nato ga izpusti svojo firmware brezplačno, kot tudi? Prav tako prevzame oseba strinja - boste storili strojne opreme vmesnikov? Odgovor ti in jaz bi bili pripravljeni. Morate vprašati me MIDI vprašanja, čeprav - strojna oprema vmesnikov v glavnem, tako da sem prepričan, da sem kaj vedel o tem.

Nič na tem svetu je brezplačna. Zanima me pri oblikovanju dogovora z dobro osebo, ki je tako nagnjena, da to delo naprej. Vse midi informacije so lahko dobiti. Torej, če lahko oblikujete strojno opremo, in ali firmware, in ste seznanjeni z midi in kodo, bi me interestee v razpravi še

Me ne zanima denar, ampak v končni izdelek. Jaz lahko storite tako sheme in firmware, vendar moram nekomu drugemu preizkusiti strojne opreme. Moja nastavitev bo uporabil PIC18F2550, in imajo ICSP in USB povezave, tako da bi bilo brez težav. Uporaba mojega zasnovo boste lahko povežete vaš vrat synthesizer MIDI na PC USB vrata. Vas zanima? [Size = 2] [color = # 999999] Added po 2 minutah: [/color] [/size] (? Mimogrede .. izgleda iz vaše delovno mesto, če že imate nekaj programske opreme, pripravljen je to tako?)

Da, lahko preizkus strojne opreme, in debug sistem, kakor tudi gradijo PCB in pomoč pri zagotavljanju, da je oblikovanje funkcionalne in je primerljiva s kakovostjo, kaj je trenutno na voljo. Ko rečeš povezavo z računalnikom, misliš s kateregakoli računalnika, Mac ali PC, kot v razredu skladne plug n igro odkrivanja, midi napravo? To bi bilo priporočljivo. Menim, da moramo premakniti ta pogovor sedaj na email. prosim naslov na email .... i poslal zasebno sporočilo hvala

Vi ste pravilno. Seveda bo programska oprema stranski uporabo (zahtevati) MIDI gonilnike skladne razred. Na primer, Windows XP je pripravljen z MIDI gonilnike USB. Pisanje po meri voznikov MIDI bo preveč boleče.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back