[HLP] tsmc undefined model napako

P

pigkiller

Guest
Če bomo nmos iz analogLib in imenuje svojega modela iz TSMC PDK, je
simulacijo je dobra.Toda, če bomo nmos iz TSMC PDK neposredno in tudi uporaba
PDK model, simulacije je napaka.Podatki so navedeni kot
naslednje.In isto datoteko bo simulira tudi v drugih ljudi stroj.Moj
računalnika OS je RedHat AS4 in IC5141.Zakaj se to zgodilo?Hvala za pomoč!

Ukazna vrstica: / cadence/tools.lnx86/spectre/bin/32bit/spectre-env artist5.1.0 \ log escchars .. / PSV / spectre.out inter = mpsc \ mpssession = spectre1_3572_12-format psfbin-surove. . / RVP \ lqtimeout 900 input.scs Predosjećaj PID = 3918

Vstavljanje / cadence/tools.lnx86/cmi/lib/4.0/libinfineon_sh.so ...Vstavljanje / cadence/tools.lnx86/cmi/lib/4.0/libnortel_sh.so ...Vstavljanje / cadence/tools.lnx86/cmi/lib/4.0/libphilips_sh.so ...Vstavljanje / cadence/tools.lnx86/cmi/lib/4.0/libsparam_sh.so ...Vstavljanje / cadence/tools.lnx86/cmi/lib/4.0/libstmodels_sh.so ...Predosjećaj (ver. 5.10.41.052404 -
24. maj 2004).Vključuje RSA BSAFE (R) ali varnostne Kriptografske protokola Software od RSA

Security,
Inc
Simulacijo "input.scs' na ZYT ob 10:31:27, nedelja 3. julij 2005.

Napaka, ki jih odkrijejo med Predosjećaj vezja za branje v.input.scs: NM0 je primer za undefined model nmos2v.Predosjećaj prekinjen zaradi usodne napake.

Problem je, da vaš model datoteka ni razporejena ali so povezana s Predosjećaj palubo ustvari.
Ne morem vam kazalca, ki ga lahko poskusite:
1.preverite TSMC model datoteko, če manjkajo nekatere parametre, ki se vključujejo v kabini.
2.preveri pravilno pot (bodisi z uporabo GUI ali ukazni način) in ime modela jo uporabljate.

--
Mt

Tarun,

Imam isti problem.Lahko nam več namigov ali podrobnost, da se določi ta problem?

Hvala

Zdi se, da ste z Base različico IC5141.Ta različica ima nekaj dobro znanih težav undefined naprav.Nadgradite svoj IC5141 z najnovejšimi USR5.

Živjo!Tsinghua

Jaz sem uporabo IC5141USR4.Je nameščen USR4 največ 96%, je zaprosil za Base in dam Base dokončati namestitev.Je to problem zaradi 4% levi BASE.Ko je prosil za osnovo, je treba skip to?

Je, da so vse alternativne poti za reševanje tega problema?
Tsinghua, en problem, v nekaterih tehnologijo, če dodam primer, ne parameter of NMOS ali PMOS kažejo do sprememb v širini ali dolžini, čeprav sem že zbirajo tehnologije.Veš kaj je problem?

Hvala

Zdravo, pigkiller

cd your_INSTALL_DIR / tools / dfII
mkdir lokalnih

cp your_INSTALL_DIR / tools / dfII / vzorcev /
local / cdsinit your_INSTALL_DIR / tools / dfII /
local / .cdsinit

To
je v redu ...

[

Welcome to EDABoard.com

Sponsor