High Pass Mikrotrakasta filter

P

piratheepan

Guest
Zdravo, lahko kdorkoli zagotovi me informacije o tem, kako lahko i oblikovanje Mikrotrakasta visoko filter pass. Hočem nekaj izračun, ne pa software simulacijo.

Moraš pa model v element enkratnem visok prelaz filter prvi. Potem samo prikrite, da Mikrotrakasta visoko filter pass. Preberite knjigo z David Požar za podrobnosti izračuna.

Lahko poskusite iskati te knjige "Mikrotrakasta Filtri za RF / Microwave Vloge", ki jih G. Hong Jia-Shen in MJ Lancaster Osebno sem nov filter za oblikovanje in se mi zdi ta knjiga lažje razumeti. Imajo večina formule, ki jih potrebujete za oblikovanje filter. Upam, da bo to pomagalo.

Mislim, da je filter poglavje v knjigi Požar je zelo dobro izhodišče za oblikovanje mikrovalovna filter khouly

Hi Obstaja knjiga z imenom »Mikrovalovne naprave in vezja" z Bhal & Bhartia. Lahko da je zelo koristno. Sem naredil izvajanje Nizkoprepustni filter (Butterworth in Chebyscheff). Glejte priloženo kodo.

Koda je v formatu Matlab. Prav tako filter naj bi v obliki Ladder z vzporednimi kondenzatorji in induktorji serijsko. In kodo zagotavljajo samo dolžino traku segmentov na sliki. Širina od njih je povezana z impedance elementov (Zi, ZL, ZC), ga lahko dobite preprosto uporabo Mikrotrakasta impedance razmerju.

Filter Knjiga je po Mathaei in je popoln Mic-wave filter knjige

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back