High diferenčni vhod

T

theblond

Guest
Spoštovani vsi! Jaz bi rad vprašal za nasvet o izgradnji vhodnih stopnji za mojo napravo. Treba ročaj vsaj 350V (0-to-peak). Lahko to storite v enotnem končala, vendar mora biti diferencialne (avoding težave na tleh in za boljše CMRR). To bo pretvoril vhodna napetost na ravni, kar je mogoče enostavno ravnati. Kakršne koli pripombe so dobrodošli.

Kakšna je frekvenca, pasovno širino, sedanje zahteve, itd? Ali je digitalna, linearni, ali kaj? Z nič drugega, da gredo naprej, to zveni kot bi bilo vaše zahteve izpolnjuje transformator. Preprosto z navedbo, da je signal razlike ne daje dovolj informacij za tehten odgovor na vaše vprašanje.

Živjo, Vi ste pravico, da ne popolnoma določeno vprašanje. To bo prispevek fazi moje DSO. Želim, da ukrep višjo napetost od 5V ali 50V. Odločil sem se, da se razširi območje vhodne napetosti do 350V (peak). Trenutno vhodno pasovno širino okoli 1MHz (2MSPS). Zato mislim, vhod bandwidth lahko okoli 1MHz. Na splošno transformator je dobra izbira, vendar v tem primeru mislim, da nima dovolj pasovne širine. Ali sem pravilno? Ni kritično tokovno recuirement, je treba voziti le naslednjo stopnjo ojačevalnika. To je vse. Če bi vedeli, kako oblikovati tej fazi, kasneje lahko razširi svoje pasovne širine zgornjega dela, da fit moj naslednji konstrukcijskih zahtev.

Sliši se, kot vse, kar potrebujete, je običajnih x10 področje sonde - bodisi se je končalo eno ali diferencialni design. Vaš 350V bi se nato zmanjšati na 35V, in bi brez težav merljivi v vašem 50V nastavitev vhodnih slabljenje.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back