Hierarhični FSM?

D

davyzhu

Guest
Hi all, Jaz sem novi na hierarhični design FDM. Ali obstajajo kakršne koli papir ali smernice za načrtovanje hierarhično FDM? Vse predloge bo cenjeno! Lep pozdrav, Davy

[Quote = bajahaya] http://www.eventhelix.com/RealtimeMantra/HierarchicalStateMachine.htm Upam, da to shld koristno Rdgs, ALI [/quote] To je bolj v programiranje programske opreme .. je še kaj v zvezi z digitalnimi design / RTL (VHDL ali Verilog)?

Sem že hierarhično FDM v moji design in hočem vedeti, najboljši RTL (VHDL / Verilog) stil kodiranja.

Na splošno za izdelavo hierarhično FDM nekaj izhod, se skozi vhod in je vzeta iz drugih FDM za spremembo stanja in izhod iz te države perticular je omogočiti za FDM znotraj te države. Definiramo drug modul za notranje FDM in ga imenujejo kot modula sistema v zgornji modul thate je FSM primer: supposse za vaše države so S0, S1, S2 in S3 S0 v nekaterih državnih stroj, ki generira zaporedje 00-01-11-10 v S1 zaporedju 00-10-11-01 in tako naprej .... lahko prenese signal en_s0 za začetek modul, ki vsebuje FSM ustvariti ustrezno zaporedje in da ga uporabljajo še eno FSM ... in tako naprej ... Upam, da ste jasno do neki točki ...

Problem tukaj je glede opredelitve hierarhične .. fantje razumeli kot eno glavno FSM obvladuje več kot en suženj FSM .. Vendar, jaz sem sprašuje o nečem drugem .. primeru, ko eno zgornje država inkapsulaciji druge manjše države .. kot krogla, ki vsebuje več kot eno manjše kroglice znotraj njega.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back