Hi ..

R

rajat_ec

Guest
prijatelji hočem biti dober inženir DSP in da bi dosegli, da rabim ur pomoč .. plzzz guide me in ne povej mi wht shld delam.

plzzzzzz tudi, povej mi, da ..
wht je MATLAB?

za predjed, bi lahko rekli MATLAB je programsko opremo vsak inženir mora biti sposoben uporabljati, lahko simulirajo skoraj vsak sistem z uporabo MATLAB, hočeš biti inženir DSP, morate da MATLAB tvoj najboljši prijatelj, prenesite programsko opremo na vaš PC, in po svojih navodilo, da si svojo pot okoli njega, njegove got zelo koristno, "pomoč" funkcijo.

Hi Rajat,

Za postane dober inženir DSP, morate imeti vse Osnove jasno v tvoji glavi.Vse osnove, da bo jasno.Morda ga boste nekaj knjig, kot Rabiner & Gold.

Matlab je orodje.Uporablja se za matriko delovanje initially.But sedaj je bilo v veliki meri uporablja za simulacijo obnašanja datapaths (DSP, comm itd), kot tudi za nadzor poti.

S spoštovanjem,
dak-ju

matlab je dobra programska oprema za sistem za analizo in matematiko in tudi DSP.

biti dober inženir v DSP u mora prebrati knjige o tem

pridružiti kateri koli DSP sertificate seveda za hitro rast na področju DSP

Če želite biti dober inženir dsp morate prebrati veliko knjig DSP ..Priporočam, da si preberete knjigo "Digital Signal Processing: Principles, algorithms and Applications John Proakis in Dimitris Manolakis".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back