HFSS:

F

f6dro

Guest
Zdravo,
Sem, kaj sem našel zelo zavajajočih rezultatov pod HFSS.Letalski polje velikosti uporabljajo za kolikor področju izračunov igra zelo pomembno vlogo na rezultate.
Seveda sem uporabiti najmanjše velikosti, ki je velik enougth (približno četrtina val strukturo), toda ko sem poskusil različna velikost v polje (polja večjo seveda), sem našel značilnih razlik v oddaljenem polju vzorec (več kot 3dB Razlika na backlobes), in nenazadnje, 10 db razlike na S11!

Poskušal sem te na 2 različnih struktur:
-prvi je loop anteno (eno valovno dolžino torus pred eno valovno dolžino krožne reflektor) na 1296Mhz.
-Drugi je stožčasta rog na 24Ghz.

Kakšna ideja?

Dom

Poniżej można zobaczyć ciekawy wykres, przedstawiający udział poszczególnych rodzajów aplikacji / materiałów odnośnie ich popularności z całej puli oprogramowania dostępnego na App Store. Na pierwszym oraz drugim miejscu mamy książki (z czego wynika, że ludzie naprawdę czytają książki na ekranach … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/573961,W-App-Store-na-liczniku-stukno-300-000.-300-000-aplikacji-dostpnych-dla-iOS.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

Sliši se, kot ste jo ustvarili letalskega polju in opredelila svoje obraze kot sevanja meje.ansoft ne kažejo na to, za sevajoče modelov (nekoliko zavajajoč yes).

brez poznavanja podrobnosti o tem, kaj boste na i bi rekel, da nisem presenečen razlike.

boljši način za predvidevanje sevanja je to:

zgraditi letalski polje, kot si ti, opisanih najmanj 1 / 4 valovne dolžine od najbližjega roba sevajoče.nato izberite vse obraze in kramp PML ustanovljen čarovnika.opisujejo debelino pml da je 1 / 8 valovne dolžine, ocene najbližjega roba sevajoče in opisati je najnižja frekvenca pravilno.

prikaz ansoft spletna stran za mesec, v globino priročniku za uporabo PML.

Pozdravljeni GHB,
Nekaj dni nazaj sem videl demo ene programske opreme.
V to programsko opremo boste dont morali izdelati lastno sevanje meje.programska oprema samodejno zazna, da je.
Torej je njihova merila za to, ali je samo, da polje, ki je Lambada 4 od sevajoče roba?

abhishekabs - im ni seznanjeno s to programsko opremo - ampak jaz bi predlagal, da na splošno večja v polje navadno večja ali enaka lambda / 4 večje natančnosti, boste dobili pri sevalni diagram podatkov

hi i običajno ustvari polje ob razdalja lambda / 4 iz sevajoče površine uporabljajo vakuum kot material assigment in nato določite, da sevajoče boundary to privede do napačnih rezultatov preveč?

To je splošno pravilo, pa sem naletel slabše rezultate z večjimi zraka polje velikosti.Zato bomo morda potrebovali za analizo stabilnosti na vpliv zračnega polje velikosti na simuliranih rezultatov.

GHB wrote:

abhishekabs - im ni seznanjeno s to programsko opremo - ampak jaz bi predlagal, da na splošno večja v polje navadno večja ali enaka lambda / 4 večje natančnosti, boste dobili pri sevalni diagram podatkov

Hi All,

Čeprav sem tudi uporaba enake lambda / 4 @ najnižjo frekvenco za mojo RadBox razmika, sem tudi želel odmor v pasovih, da bo bolj Računski unovčljivi.Na primer, če sem bila, da simulira preko 5GHz-20GHz sem lahko traja 5-10, 10-15 in 15-20GHz pasovih in uporabi lambda / 4 za najmanjšo pogostost v tem pasu (tj. 5, 10, 15) bi to zmanjšati velikost polja, kakor je potrebno, in da vam veliko manjši pomnilnik ovira pri delu na teh nižjih frekvenc.

Upam, da to pomaga!

~ Nick

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back