HFSS simulacijo o tem Antena spiralo

F

fan1200

Guest
Pomagaj mi, da sem z uporabo HFSS za simulacijo Arhimedova spirala anteno. Ampak nisem prepričan, kako nahraniti strukturo. Sem se potrudil z lumped Port med obema spiralnih rokavov. To bi bilo super, če bi nekdo poglej. Najlepša hvala

Mislim, da vaš projekt je dokaj v redu. Sem spremenil, da malo (zmanjšano airbox, je bila preveč littlebit velika). Rezultati videti ok, da me. Impedanca je resnična in okoli 150 Ohm.

Ali je vrata iz spiral_10_14_ghz_beta_90_derece_a_1nokta3_voidyok_olmadi_daha.rar res lumped? Sliši se čudno, da me, ker ponavadi bi bila ena od uporabe waveport in deembed daljnovoda iz dveh valjev. Mislim, da svoj točkovni vrat daje dober rezultat.

Bi lahko nekdo prosim pomoč mi. Trenutno sem poskušal spodbuditi Arhimedova spirala anteno z HFSS v10 za dodiplomski projekt. Imam dve različici, prva je z anteno v strukturi airbox, drugi pa z anteno na podlago in infifnte tleh incased v airbox. Imam težave izvedbo moje anteno. Če bi kateri koli pogled na to in vam predlagali, bi bilo cenjeno. Hvala vam. Ne morem pripeti datotek v tem odgovoru, če pa me po e-pošti lahko pošljem datoteke za vas. Hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back