HFSS Poles / Ničle parcialnih ulomkov Expansion

Y

youngguns21

Guest
Hi all, Ali kdo ve način, da zapiše polov in ničel? Jaz sem poskušal ustvariti 3d (če je možno) zemljevid filtrov pola / ničle, vendar sem precej z izgubo. Vem, da je izvoz za Expansion parcialnih ulomkov, pa ne vem, kako uporabljati, da je v Matlab in moj matlab nima orodje za obdelavo signalov (ali katero koli drugo orodje)

matlab zlahka ploskvi 3dimentional grafiko. Predlagam vam, da uporabite "fnplt" za to zadevo

Fnplt lahko deloval ob predpostavki morem razbrati. M HFSS datoteko, ki proizvaja, ko sem uporabo "Export parcialnih ulomkov", vendar nimam orodne mi na voljo. Št Curve Fitting Toolbox == ne fnplt

zakaj ga nameravate uporabljati orodje? če parametrično analizo vašega projekta (vključno z ribiško palico / zero), jih lahko parcelo, če želite, i priložite primer kode .....

Upam, da to kodo pomagalo u [PRILOŽITE] 55735 [/ PRILOŽITE]

Vzel sem hiter pogled na kodo in videli, da ga uporabljate tudi fnplt skupaj z csaps. Obe funkcije niso na voljo, da me, ampak hvala. Razumem, kaj ste naredili, vendar pa lahko na kratko opisati, kako imaš podatke? Kakšno je vaše y [-40:20], x [60:10:120]? In kako ste prišli YH coefficiants?

zakaj fnplt in csaps niso na voljo za vas? ti podatki so proizvodnja HFSS, graf je nekoliko groba. če nameravate parceli sliko gladko morate povečati podatki rezultat. x in Y antene parametrov (v moje delo).

Fnplt in csaps so v Curve Fitting orodjarni. Jaz dont življati to. Jaz sem še vedno ne veste, kako ste prišli do vaših podatkov. Odprl sem HFSS matriko podatkov in se uporabljajo za izvoz Equivalent Circuit> parcialnih ulomkov Expansion za matlab in to je tisto, kar imam.

morda fnplot je v toolbx, ampak jaz nikoli ne uporabljajte ir v toolox. u lahko pišejo m-datoteke glede na secena priponki i didnt glej ploskvi ukaz, ki ste jo pravkar zbiranje podatkov i predlaga u slike lahko realni del je X in Y je imaginarni del, nato pa jih na neki parceli velikosti frekvenco Versu

morda fnplt je v toolbx, ampak jaz nikoli ne uporabljajte v toobox. u lahko pišejo m-datoteke glede na secena priponki i didnt glej ploskvi ukaz, ki ste jo pravkar zbiranje podatkov i predlaga u slike lahko realni del je X in Y je imaginarni del, nato pa jih na neki parceli velikosti frekvenco Versu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back