hfss-arc-2D

H

haydar

Guest
V Tutorial, da je primer za cilinder lok, ki je 3D. kako lahko pripravi 2D lok? na primer, 2D pravokotnik, lok povezuje to rectange v drugo rectange, ki je 90 stopinj smrek eno. hvala. PS: Slika je priložena. risanje kroga in manjši krog, potem odštejemo manjša pa je tudi pot. Treba bi bilo lažje, mislim ..

ne glede na 2D ali 3D, je ta model sestavljajo 2 rectangule in četrtino arc ki jih lahko dobimo tako, two cricle (2D) valj (3D), nato pa izberite ustrezno letalo razdeliti in združiti, lahko dobimo ta model. HFSS lahko podpira 3D calcualtion, zakaj uporabljate 2D? :?:

moj prijatelj wlcsp me opozoril na razmerja: "Ugotovil sem, da je signal črto, ki jo je zasnovan debeline 1e-5 Poskusite se izogniti razmerji (dolžina: debelina). več kot 1000:1" Mislim, da sem sestavljen moje oblikovanje 3D na začetku, vendar pa to ni delal. ki ločijo linije, je delal. zaradi tega sem sestaviti svoj oblikovanja 2D.

debelina linije kovine je 0,035 ali 0,0175 mm? Ne razumem tako velik razmerje ste jo omenili, od koder prihaja. Ali mislite razmerje med dolžino v primerjavi z debelino sledi? Ja, zgornja meja HFSS se ukvarjajo z zelo unregular oblika objekta je okoli 1000:1, vendar mislim, da za vas design, če bi bilo ok, saj še vedno obstajajo druge tehnike, da lahko zaposlujejo, da bi zmanjšali stroške računalniških, kot so simetrične letalo . Best Regards,

debelina 4.68mm, tako da to naredi problem. kaj je disadventage v uporabo 2D pravokotniku namesto 3D-predmet? je to o tem, da realna? hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back