Help_Fully Preferenčna Miller Ota _Closed Loop DC Sweep

O

onrkya

Guest
I am oblikovanju popolnoma diferencirane Mlina OTA v 0.18u tehnologiji.
V prvi fazi sem opazovala odprte zanke dobiček, ampak jaz ne bi mogla spoštovati
Zaprta zanka dc sweep.Moj CM razpon 0,6 - 1,2 V.

Sem iskal na internetu, vendar je vse, vendar je simulacija tehnik.
Ali lahko pojasnite to jasno?

Hvala

Če ste uporabili Predosjećaj,
lahko prekinil zanko
in kraj "iprobe" v analoglib.
Nato zaženite stabilnosti analizira (. Stb)
To kaže zaprto zanko dobička & faza krivulje.

Naslednji link je verjetno koristno.
http://www.designers-guide.org/Forum/YaBB.pl?num=1155668476

Imam priloženo tokokrog.Ta tehnologija je 0,18 Tsmc
Bistvo je imam izdelane tokokrog tako, da moj vložek območju je treba btw 0,6 V in 1,2 V.Čeprav sem dimnikar enega vstopnega z 0,6 na 1,2 in druga 1,2 do 0.6V uporabo napetostjo krmiljeni vir napetosti na vhodni,
vidim dobiček okoli 80dB z malo izravna.

Tudi v času, ko so na obeh vložkov 0.9V ravni vsi tranzistorji delo v nasičenost.
Jaz sem velika vsak tranzistor izbiri appropritate compansation kondenzator, ki je temeljna metoda za velikost je Miller Ota.Moj obremenitev kape so 6pF in mojo želeno GBW je okoli 100MHz.37uA skozi vsako diff input tranzistorji in 375uA skozi vsaki strani podružnice.

Imam dane upori na koncu tokokrog z 0.9V Skupno Mode Napetost na sredini je upori in tudi postavili nadzor napetosti.Tako da je vezje se pričakuje, da bo delo, kot če obstaja CMFB vezja.V upori so velika, ki so 10k ne obremenitve tokokrog.

Ko sem zaključil zanke, se vhodni moje vezje ne upošteva proizvodnje.
Tokokrog uspešnost odvisna tudi od upori, ki so dani v zaprti krožni konfiguracijo.Ali mi lahko poveste kaj je lahko problem?

Prav tako sem poskusil z znižanjem odprto zanko dobiček, vendar pa
didnt delo.
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back