Help!

S

sbhalerao

Guest
Delam projekt za nizko pogon senzorska omrežja.
Projekt se ukvarja s tipične težave s katerimi se soočajo v porazdeljenih brezžična senzorska omrežja.Distributed omrežja so najprimernejša, saj porabijo manj energije.Prav tako predlaga, da razišče različne načine, ki imajo nizko powered omrežij.To bi pomenilo izkoriščanje energije iz pogojih okolja, kot so mehanske vibracije in sončna energija.Prav tako bi si želeli študirati različne načine odkrivanja in popravljanja napak, kot to predstavlja drugačen primer v primerjavi z običajnimi brezžičnih omrežij.
Jaz sem, ki imajo težave z izvajanjem zgoraj navedenih ideje z IEEE802.11g protokola.Ali lahko vsakdo pomoč mi???
hvala

Virtual baterije, 1088

http://www.home.agilent.com/cgi-bin/pub/agilent/expandedresults/cp_ExpandedResults.jsp?prevSearchString=&prevSearchInterestArea=&LANGUAGE_CODE=eng&NAV_ID=-536884607.0.03&COUNTRY_CODE=US&contentType=Editorial&entityType=ED30&searchString=1088&searchInterestArea=-536884607

Zahvaljujemo se vam za odgovor .... Jaz sem z uporabo programske opreme Ptolemej (svoje Berkeley open source izdelek) .. Njeni se uporabljajo za heterogen sistem modelov (kot so sistemi, kjer tako mehanskih in elektro, ali analogne in digitalne sestavnih delov, uporabljenih ....
Moj problem je, da nisem nikoli prej uporabljene 802.11g protokolom in sem se potrudil readind standard IEEE s spletne strani, ampak jaz ne bi razumel. Bom hvaležen, če bi kdo od vas kažejo izhod

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back