Help! Napake RES2 ko teče Calibre PEX

Z

zm2006

Guest
Uspeti v voznem Calibre DRK in LVS, vendar ne v voznem Calibre PEX s sporočilom: "Napaka pri pripravi predpisov datoteke aaa: Napaka RES2 on line 111 od aaa-neopredeljenih parameter ime plasti:. KKK" Kdo mi lahko pomaga? Najlepša hvala!

se bojim, da je ta napaka posledica drugega error.To izognili orignial napaka, sem izbrisal nekaj vsebine calibre.rcx ki vodijo do napako sem vprašal zgoraj. Prvotna napaka je, da: "Napaka pri pripravi predpisov datoteke ***: Napaka TVF1 na spletu od 20265 calibre.rcx-TVF predprocesor napaka: calibre.rcx: 20265 (namespace'::'). Napaka: neveljavno ime ukaza": : naprave:: enclosure_measurements ", medtem ko izvršitve":: Naprava:: enclosure_measurements-base gate_a1 merjenja c_nmcore_aux-Orient all_sd-max_par 5-max_per 5 ", medtem ko ocenjevanje" tvf:: SETLAYER nCore_WPEPROP = [naprave:: enclosure_measurements-base gate_a1 merjenja c_nmcore_aux-Orient all_sd-max_par 5-max_per 5] "" Hvala za vašo pomoč!

uporabljate različico Calibre priporočil iz vaše dokumentacije PDK? Ali ste sledili vsem navodilom v dokumentaciji PDK za PEX ali znotraj samega predpisa datoteke? (Npr. spremenljivke okolja, so poti do datotek)

uporabljate različico Calibre priporočil iz vaše dokumentacije PDK? Ali ste sledili vsem navodilom v dokumentaciji PDK za PEX ali znotraj samega predpisa datoteke? (Npr. spremenljivke okolja, so poti do datotek)
Hvala! To je različica problem, ki povzroči napako.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back