Heart Beat Monitor z Infra-rdeče in LDR senzor

hi vse Tu je Heart Beat Monitor, kot obljubljajo i upload contian veliko informacij o spremlja srčni utrip in dve vrsti srčni utrip spremlja ena na pic mikro in drugih na žetone s senzorjem CMOS detial eno stvar več v pic temelji monitor uporablja fotodiode v kraju LDR
vašo naložili novic vsebuje "schematic.pdf" (v HEARTBEAT.zip), ki potrebuje geslo. Lahko ga objavite? - Hvala

hi vse Tu je Heart Beat Monitor, kot obljubljajo i upload contian veliko informacij o spremlja srčni utrip in dve vrsti srčni utrip spremlja ena na pic mikro in drugih na žetone s senzorjem CMOS detial eno stvar več v pic temelji monitor uporablja fotodiode v kraju LDR
nisem zares razumeli zbirni jezik .. Te moti, pojasnite "spremeniti" v delu hemon.asm datotek v jeziku C? Jaz sem trenutno uporabljate senzor del tega vezje vendar ga priključite na PIC18F4550 .. Jaz sem se sooča problem za izračun srčnega utripa. Hvala vam.

jutro .... Rad bi prosil za pomoč guys im oblikovanje bolnika THT monitor wil merjenje temperature in slišati stopnjo, vendar zdaj im zaljubljen, lahko any1 pomagajte mi pls hvala

hi prijatelj je novo za vas, da sem inženir elektronike, ampak deluje, kot biomedicinski inženir, saj od leta 1992, so expirence na ziess laser in opth medicinske equepments kot autoref, polje analizator, pulz meter in Oxi NIBP monitor dolgo rang, na katerem sem delal tukaj je nekaj za vas, srčni utrip ali pulz meter Oxi sonda je sestavljen iz visokih svetlo rdeča LED in IR LED plus bpw34 foto diode od Siemens princepal dela, pa je zelo jasna rdeča luč absrobe jih homuglobin in percenttage od absordtion se računa z diode fotografijo za bitje srca in druge, ki je vodil ir kažejo percenttage zraka v bloob če potrebujete dodatne informacije sem vam bo poslal glede Fragrance
HI ... Jaz sem trenutno počne ta projekt, i čudno, jaz lahko vmesnik z USB in prebrati skozi matlab???? TQ

da bi bilo zelo koristno za mene, če lahko dobite več informacij o senzorjem srčnega utripa z uporabo bpw34 in super rdeča LED ... shematični vezja z uporabo bpw34 in super rdeča LED .... upor območja, ki se uporabljajo pri zaznavanju omrežju .. hvala za zelo koristne info ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back