Heart Beat Monitor z Infra-rdeče in LDR senzor

[Quote = makswell] Zanima me v glukozo (C6H12O6). Vse povezave za več informacij? [/Quote] je lahko govorimo o meter spectophoto, ki se uporabljajo za merjenje absorpcijo glukoze in transmitance

Zanima me o optične metode uporabljajo danes. V svojih laboratorijih metrov, ki temelji na s pomočjo laserskih žarkov. Ne vem, kako te metrov delo, ampak želim vedeti več o optičnih metod. Isto načelo so kisik se meri od prstov. Vem, da obstajajo informacije o tem, ker metrov, ki temelji na tej metodi se razvijajo. To bo čas, ko lahko diabetiki jih kupili. Merilniki morajo delovati zelo široko paleto clucose consentration abt. 0 ... 30 mmol / l. Nisem načrtovanju in razvoju te vrste meter, vendar me zanima samo, da je diabetik. Če imate povezavo, kjer se glasi približno metrov temeljijo na optičnih metodah sem hvaležna.

Prosim, pošljite mi vse tehnične podrobnosti in elctreonics vezje modelov o Oxi pulz meter. [Quote = Fragrance] [quote = Artem] Ali imate kakšne informacije o zdravstvenem senzorji opto uporabo photodiod za srčni utrip odkrivanje signal? [/Quote] hi prijatelj je novo za vas, da sem inženir elektronike, ampak deluje, kot biomedicinski inženir, saj iz 1992, so expirence na ziess laser in opth medicinske equepments kot autoref, polje analizator, pulz meter in Oxi NIBP monitor dolgo rang, na katerem sem delal tukaj je nekaj za vas, srčni utrip ali pulz meter Oxi sonda je sestavljen iz visokih svetlo rdeča vodila in IR LED plus bpw34 foto diode od Siemens princepal dela, pa je zelo jasna rdeča luč absrobe jih homuglobin in percenttage od absordtion se računa z diode fotografijo za bitje srca in druge, ki je vodil ir kažejo percenttage zraka v bloob, če boste potrebovali Več informacij vam bom poslali glede Fragrance [/quote]

[Quote = makswell] Zanima me o optične metode uporabljajo danes. V svojih laboratorijih metrov, ki temelji na s pomočjo laserskih žarkov. Ne vem, kako te metrov delo, ampak želim vedeti več o optičnih metod. Isto načelo so kisik se meri od prstov. Vem, da obstajajo informacije o tem, ker metrov, ki temelji na tej metodi se razvijajo. To bo čas, ko lahko diabetiki jih kupili. Merilniki morajo delovati zelo široko paleto clucose consentration abt. 0 ... 30 mmol / l. Nisem načrtovanju in razvoju te vrste meter, vendar me zanima samo, da je diabetik. Če imate povezavo, kjer se glasi približno metrov temeljijo na optičnih metodah bi se bom hvaležna. [/Quote] hi Friend tukaj so podrobnosti o gluco meter upanje to vam bo pomagal

hi tukaj je končna različica Zadnje dodane datoteke, ki ima veliko novost vse informacije pcb pic koda za programing senzor izdelavo info in construstion vodnik tukaj je nekaj glavna značilnost Main Features 1 Idealen za uporabo z izvajanjem stroji 2 Nastavljiv timer z Zumer 3 Visible pulz Kazalec 4 Timer koncu Zumer 5 Timer ustavi pod minimalno pulz premagal stopnja 6 Start / stop timer nadzor 7 Recovery zaslon 1,2,3,4 in 5 minut 8 Error zaslon brez pulza 9. Najmanjše in največje nastavitev pulza za zvočni Zumer

[Quote = Artem] Hi Jaz sem dejansko prosi v imenu mojega prijatelja je bil ukvarjajo z zdravjem odkrivanje nepravilnosti na pamet signala bit analizo avtokorelacije. Je oblikoval 2 vrsti senzorjev, da bi dobili heatbeat signal - pritisk na osnovi in opto temelji. Splošni problem s tistimi, ki se je nemogoče, da bi dobili podobne rezultate od vseh pacientov zaznati signal, tako da je bilo treba prilagoditi, preden bi bilo mogoče storiti dejansko predelavo. Pravkar sem s prošnjo, da vedo, da je pripravljen za uporabo senzorja rešitev že na voljo za uporabo v množično proizvodnjo. Sicer moj prijatelj je, da se ukvarjajo z zasnovo senzorja. Nekaj informacij je mogoče najti v knjigi biomedicinsko inženiringa iz mcu.czc. Hvala za odgovor [/quote] Prosim, sem poskušal dobiti knjigo "Biomedical knjigo inženiring" iz mcu.cz vendar mi je spodletelo, če vas prosimo, pošljite mi na "waelbhit@hotmail.com"

halo jaz sem trenutno delajo na tem projektu oksimetra pulz. Imam vse potrebne izdelke za projekt, kar pomeni, ir, rdeča LED in fotodiode. vendar nisem prepričan o tem, kako sestaviti jo in kako napisati program za to lahko kdorkoli prosim pomoč mi na ta vidik. hvala

halo jaz sem Newbie. Delam projekt v njej. Ampak nisem mogel prenesti datoteko, naveden zgoraj, kot sem dont imajo dovolj točk. Prosimo, Fragrance lahko u mail pa na naslednji email ID-racheps_1986@yahoo.com

Pozdravljeni, iam nova tukaj in žal za mojo slabo angleščino. jaz sem na tej spletni zato, ker jaz sem poskušal narediti srčni utrip monito pa namesto zaznavanja človeškega bitja srca jaz sem poskušal bije občutek pišče je notri jajce. Jaz sem poskušal, da to storite z photdiode in infrardeče (i am uporabo convencional oddajnikom in BPW41n). Problem je, da jaz ne prejemajo nobenih sprememb. Ali veste, nekaj rešitev? Ali menite, da je zaidejo? Predlagati something.Thanks!

Delam projekt v njej. Ampak nisem mogel prenesti datoteko naveden zgoraj. To je zato, ker jaz dont imajo dovolj točk. Želim vašo pomoč zelo veliko. Prosimo, Fragrance lahko u mail o Heart Beat Monitor in Sensor in pulseoxi meter z mano! Najlepša hvala! moj email je: leoleexyz@hotmail.com

Hi! jaz sem cario.I delam projekt v njej. Ampak nisem mogel prenesti datoteko, naveden zgoraj, kot sem dont imajo dovolj točk. Prosimo, Fragrance lahko u ga pošti na naslednji email: cario@seed.net.tw

Charlie_Brown lahko u natančno razložiti svoje nastavitve, da bomo lahko pomagali u v odpravljanje težav

[Quote = cario] Hi! jaz sem cario.I delam projekt v njej. Ampak nisem mogel prenesti datoteko, naveden zgoraj, kot sem dont imajo dovolj točk. Prosimo, Fragrance lahko u ga pošti na naslednji email: cario (at) seed.net.tw [/quote] podarili vam 20 točk

To je super projekt, ne morem čakati, da jo naložite! hvala

Pozdravljeni, zakaj je tema fotodiode ni več interestinmg ?.......... pulseoximetry je v polnem povpraševanja in se zdi, da novi devlp pri nadzoru artefakt gibanja. ne koli imajo idejo, kako jih elimenate?.

am tem projektu v njej. Ampak nisem mogel prenesti datoteko, naveden zgoraj, kot sem dont imajo dovolj točk. Prosimo, Fragrance lahko u ga pošti na email kuahsoonlee@hotmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back