Heart Beat Monitor z Infra-rdeče in LDR senzor

F

Fragrance

Guest
HI ALL tukaj je članek o photo diode kako jih uporabljati in signalov modulirane podatke, ki prejemajo in veliko več z aplikacijami in primer

Ali imate kakšne informacije o zdravstvenem senzorji opto uporabo photodiod za srčni utrip odkrivanje signal?

[Quote = Artem] Ali imate kakšne informacije o zdravstvenem senzorji opto uporabo photodiod za srčni utrip odkrivanje signal? [/Quote] hi prijatelj je novo za vas, da sem inženir elektronike, ampak deluje, kot biomedicinski inženir, saj od leta 1992, so se na expirence ziess laser in opth medicinske equepments kot autoref, polje analizator, pulz meter in Oxi NIBP monitor dolgo rang, na katerem sem delal tukaj je nekaj za vas, srčni utrip ali pulz meter Oxi sonda je sestavljen iz visokih svetlo rdeča LED in IR LED plus bpw34 photo diode od Siemens princepal dela, pa je zelo jasna rdeča luč absrobe jih homuglobin in percenttage od absordtion se računa z diode fotografijo za bitje srca in druge, ki je vodil ir kažejo percenttage zraka v bloob če potrebujete dodatne informacije bom poslal vas zadeva Fragrance

Hi Jaz sem dejansko prosi v imenu mojega prijatelja je bil ukvarjajo z zdravjem odkrivanje nepravilnosti na pamet signala bit analizo avtokorelacije. Je oblikoval 2 vrsti senzorjev, da bi dobili heatbeat signal - pritisk na osnovi in opto temelji. Splošni problem s tistimi, ki se je nemogoče, da bi dobili podobne rezultate od vseh pacientov zaznati signal, tako da je bilo treba prilagoditi, preden bi bilo mogoče storiti dejansko predelavo. Pravkar sem s prošnjo, da vedo, da je pripravljen za uporabo senzorja rešitev že na voljo za uporabo v množično proizvodnjo. Sicer moj prijatelj je, da se ukvarjajo z zasnovo senzorja. Nekaj informacij je mogoče najti v knjigi biomedicinsko inženiringa iz mcu.czc. Hvala za odgovor

[Quote = Artem] Hi Jaz sem dejansko prosi v imenu mojega prijatelja je bil ukvarjajo z zdravjem odkrivanje nepravilnosti na pamet signala bit analizo avtokorelacije. Je oblikoval 2 vrsti senzorjev, da bi dobili heatbeat signal - pritisk na osnovi in opto temelji. Splošni problem s tistimi, ki se je nemogoče, da bi dobili podobne rezultate od vseh pacientov zaznati signal, tako da je bilo treba prilagoditi, preden bi bilo mogoče storiti dejansko predelavo. Pravkar sem s prošnjo, da vedo, da je pripravljen za uporabo senzorja rešitev že na voljo za uporabo v množično proizvodnjo. Sicer moj prijatelj je, da se ukvarjajo z zasnovo senzorja. Nekaj informacij je mogoče najti v knjigi biomedicinsko inženiringa iz mcu.czc. Hvala za odgovor [/quote] hi jutri bom upload različne vrste informacij, senzor, ki je narejen s strani različnih proizvajalcev, kot so Biochem, ohmeda, nelcore in veliko več, to je igra ojačevalec signala in balzam, in / d, ki ki ste ga uporabili po signalu balzam tako počakati en dan sem tudi upload gotova monitor srčnega utripa za reffrence le videti, kako delujejo ga lahko na podlagi stati prenciple

hi vse Tu je Heart Beat Monitor, kot obljubljajo i upload contian veliko informacij o monitor srčni utrip in dve vrsti srčni utrip spremlja ena na pic mikro in drugih na žetone s senzorjem CMOS detial eno stvar več v pic temelji monitor uporablja fotodiode v kraj LDR

Thanks a lot. Kaj storiti? Je to samo za merjenje hearbeat ali obstajajo nekatere druge funkcije, kot tudi? PS ne boste mogli upload do konca tega meseca zaradi presežene mejne vrednosti.

[Quote = Fragrance] hi vse Tu je Heart Beat Monitor, kot obljubljajo i upload contian veliko informacij o spremlja srčni utrip in dve vrsti srčni utrip spremlja ena na pic mikro in drugih na žetone s senzorjem CMOS detial eno stvar več v pic temeljijo monitor uporablja fotodiode v kraju LDR [/quote] Hi Fragrance, da se preneseni novic vsebuje "schematic.pdf" (v HEARTBEAT.zip), ki potrebuje geslo. Lahko ga objavite? - Hvala Mik

Zanimivo, kako natančno narediti IR / RED valovnih dolžin je treba, da bi kisik zaznavanje delo? Razumem za optične glukoze v krvi zaznavanja LED morajo biti zelo specifične.

[Quote = Marv] Zanimivo, kako natančno narediti IR / RED valovnih dolžin je treba, da bi kisik zaznavanje delo? Razumem za optične glukoze v krvi zaznavanja LED morajo biti zelo specifične. [/Quote] Valovna dolžina za Ir / Led je 810nm delo globe v bipolarni senzor to je mogoče storiti z visoko hitrostjo swicthing alternativa LED pomeni prvo Red vodil na za in to, s ugasne potem IR vodila vklopite z eno fotografijo diode za merjenje

Hi Fragrance, sem poskusil z uporabo vezje diagram b4 to .... sem celo vzorčijo izhod vezja z uporabo vhodnih zajemanje PIC in ga prikazuje grafično v računalniku s VB. Vendar pa sem opazil vsakič, ko senzor se uporablja, daje iz različnih branje obdobja srčni utrip. Vsakdo ve, zakaj je to tako? Hvala

[Quote = Alvin81] Hi Fragrance, sem poskusil z uporabo vezje diagram b4 to .... sem celo vzorčijo izhod vezja z uporabo vhodnih zajemanje PIC in ga prikazuje grafično v računalniku s VB. Vendar pa sem opazil vsakič, ko senzor se uporablja, daje iz različnih branje obdobja srčni utrip. Vsakdo ve, zakaj je to tako? Hvala [/quote] Poskusi, da se uporablja BPW34 foto senzor diode z veliko izbiro spekter tudi kot vir uporablja sub miniaturni ultar svetlo rdeča vodil bolje je pcb nameščen vnesite svoj problem sovled

Hej Fragrance, sem poskusil z uporabo BPW34 foto diode v primerjavi z LDR srčni utrip je shematično. Im ni prepričan, ali je BPW34 sensitve dovolj, vendar pa vezje ne deluje na vseh. Ali moram spremeniti kaj drugega? LED Im uporabljate, ultra svetla. Hvala

Hi Fragrance, Samo preberite vaše linije 23 september 2003 10:46 (ko sem iskal za foto diode BPW 34). Vaše sporočilo je bilo: "HI ALL tukaj je članek o photo diode kako jih uporabljati in signalov modulirane podatke, ki prejemajo in veliko več z aplikacijami in na primer" Pravkar sem registriran in ni mogel ugotoviti, kako lahko displaythis članek. Navedite, ali bi lahko e-mail članek rolandkamber@hotmail.com vnaprej hvala in glede Roland

Hello Fragrance, sem pravkar registriran in nimajo dovolj točk, da prenesete na svoj montor srčni utrip in sensor.rar datotek. Lahko nam jih pošljite na hlu@slingshot.co.nz Najlepša hvala Howard

Hi, kaj je princip delovanja za raztopljenega kisika zaznavanja. 8)

Zanima me v glukozo (C6H12O6). Vse povezave za več informacij?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back