Harmonic ravnovesje simulacije za ojačevalnik moči

Z

zhaofeng1983

Guest
Ali PSS simulacijo v Cadence SpectreRF harmonično uporabo metode ravnotežja? Rabim za simulacijo modela v SpectreRF. Hvala vam.

ne PSS ni harmonično ravnovesje simulator, je stanje dinamičnega ravnovesja čas domian simulacijo, vendar kadenco sprosti harmonično ravnovesje simulacije v novem Spectrerf če u želite uporabiti harmonično uravnoteženo u lahko uporabite ADS, harmonično ravnovesje motor v ADS je zelo močna khouly

Hvala, khouly. Nimam modele za ADS. Torej, ne morem prenesti moje oblikovanja v okolju ADS

je lnk v kadenco in oglasi se imenuje IFF dinamično povezavo, tako da je mogoče storiti, še en način, v oglasih pa funkcijo, imenovano netlist pretvornik, lahko u pretvoriti modelov spectrerf ali hspice ali začimba 3 do modela ADS, tako da lahko u delo v vezje ravni v ADS khouly

Ali obstaja kakšna tutorial od modela transformacije? Ali lahko poseben model datoteke, kot so TSMC0.18 modela treba preoblikovati v ADS modelov?

preprosto odprite oglase, in odprto vsak projekt v glavnem oknu, v meniju Datoteka, izberite import file, in ga netlist, in potem več možnosti, izberite vrsto simulator, in izberite opcijo "oglasi netlist" brskanje datoteko in kliknite Uvozi to je to, lahko u dobite 0,18 um model hspice iz mosis, in se preoblikoval v oglase khouly

Hvala za nasvet ur. Ugotovil sem, da dokument za prevod datoteke IFF. Imam hspice modele za kadenco (modeli so bili priloženi z vzorcem spekter, vendar v drugo datoteko). je, da lahko hspice modele, ki jih je treba prevesti v ADS modelov?

ja lahko prepričani, da u prevesti ta model, hspice oblikovati oglase, in celo v kadenco preverjanje načina, kako prenesti shematični kadence na oglase, moj prijatelj mi je povedal, jih uporabiti veliko khouly

tx veliko ur za veliko pomoč! Ali lahko dobim ur email ali druge kontaktne način, da lahko stopim v stik z u, ko ua offline?

u lahko mi na email: zhaofeng@fudan.edu.cn [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minuti: [/color] [/size] OK, tx spet za u pomoč [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 3 urah in 20 minutah: [/color] [/size] khouly, sem iskal nekaj docs o prevajanju netlist za spekter. Ampak doc samo uvaja, kako spremeniti spektra modela do modela ADS v besedilni obliki. Ampak does't ADS so orodje za preoblikovanje Spectre ali Hspice modelov v ADS podjetja.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back