GSM / GPRS modul, in kamero

hi vsem, hočem, da vmesnik sim 340e z UART upravljavca 8051 in želite prenesti nekaj podatkov prek ponudnika storitev GSM. Ali je mogoče poslati velike količine podatkov na ta način?

Sem delal na fotoaparat z UART vmesnika. Uporabili smo FPGA za komunikacijo s kamero (CMOS Sensor Omnivision) in shranjevanje slik v SDRAM (ker bi kamero izhodnih podatkov na zelo hitro bitje). Surovi YUV 4:02:02 sliko za ločljivost VGA je približno 600 KB in JPEG kodiranih slik približno 20-30 KB. Imeli smo razvili kamero krmilnik, SDRAM krmilnik in krmilnik UART. Operacija se je nekako takole. Smo dobili nekaj ukaz iz UART po receving ta ukaz, FPGA posname eno sliko in jo shrani v SDRAM in pošlje slike preko UART po fiksni hitrosti prenosa. Skozi lahko UART u povezati vse, SIM 300 ali Siemens MC55 za pošiljanje slik prek GPRS vmesnika za fiksno i / str FPGA se lahko uporablja za pošiljanje AT ukaze za modul GPRS. Server bi bil potreben, da je treba razviti na PC za sprejem slike preko interneta in u potrebo po razvoju nekaj protokol za prejemanje slike pravilno (nekateri header / footer stvari, ki označuje začetek in konec slike). CMOS / FPGA krovu bi stala okoli $ 10 - $ 15 Siemens MC55 z vgrajenim dimnika stroškov TCP / IP okoli $ 30 - $ 35. Uporaba GPRS je več bolje, saj bomo lahko poslali veliko datoteko, ki je ni mogoče v primeru MMS.

hi Teja Ali lahko pošljete MMS / SMS iz IP-kamero za modem GSM brez računalnika vmes? Prosim povej mi, ker jaz sem novi na tem področju. Če imate kodo, da me tako da sem lahko test za razumevanje hvala

[Quote = AyaTamimi] hjehanzeb, tukaj je, kako naj program SIM306 modul za pošiljanje MMS z uporabo AT ukazov, upam, da nisem prepozno =) http://www.simtechnology.ru/document_131.html?875CD5BA913B3F41632750F2E7817077 [/quote] zdravo povezava ni odprl z mano: (bi lahko u prosim, pošljite mi, da se posnetki, hvala za pomoč ur:) [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 3 minutah: [ / color] [/size] [quote = budhy] Ta dokument opisuje, strojni vmesnik SIMCOM SIM300 ... aplikacije, so vse funkcionalne komponente SIM300 podrobno opisane. ... http://www.infortech.com.tw/SIMCOM/DataSheet/SIM300_HD_V1.06.pdf [/quote] Zdravo bi lahko to povezavo razvili v napaki stran u prosim pošlji mi datoteke ni povezave? hvala za pomoč ur [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 17 minutah: [/color] [/size] zdravo hočem povezavo kupiti SIM306

Bi lahko kdo zagotavlja dokument strojne opreme specifikacije sim306. Ali sim300C in sim306 pin združljiva. hvala

si ga bo v ta projekt? lahko pošljete SMS / MMS uporabo fotoaparata brez računalnika? :)

SIM300 ali skoraj GSM Modem komunicirajo s UC preko UART. Torej, vse stvari u potreba je AT ukaz standardi. Z AT Command standard, se lahko povežete u in nadzor SIM300 enostavno. Vso srečo!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back