GPS projekta.

N

Nart

Guest
Rad bi naredil gps project.But i dont vem ničesar, kjer i lahko start.is obstaja kdo hoče, naj mi pomaga:)

wat vrste projektov želite narediti ...?? izdelavo programske opreme, delaš teoretične analize, strojna oprema ...?? Delam za izvajanje algoritma sprejemnik GPS v MATLAB. Sem začel delati, da nekaj mesecev nazaj. Do sedaj sem končal teoretični del (tj. študiral kako GPS sprejemnik deluje in kako se izračuna položaj).

[Quote = abhinandan_verma1313] delam na izvajanje algoritma sprejemnik GPS v MATLAB. Sem začel delati, da nekaj mesecev nazaj. Do sedaj sem končal teoretični del (tj. študiral kako GPS sprejemnik deluje in kako se izračuna položaj). [/Quote] To je čeden. Programska oprema sprejemniki so gladka. Kaj uporabljate kot sprednji konec RF?

Hi abhinandan_verma1313 lahko u mi pišite na moj e-poštni hamidraza22 (at) hotmail.com i wana so informacije o gps

[Quote = kender] [quote = abhinandan_verma1313] delam na izvajanje algoritma sprejemnik GPS v MATLAB. Sem začel delati, da nekaj mesecev nazaj. Do sedaj sem končal teoretični del (tj. študiral kako GPS sprejemnik deluje in kako se izračuna položaj). [/Quote] To je čeden. Programska oprema sprejemniki so gladka. Kaj uporabljate kot sprednjega RF? [/Quote] nisem početje strojne izvajanje sprejemnika ... samo pisanje kode v MATLAB za sprejemnik ...

lahko mi pošljete vse datoteke, ki jih imate o gps.my projekta je sledenje vozil z osebnim računalnikom z uporabo gps.i bo uporabil ATmega128 v tem project.it ni simulacija. e mail: burakaytan@gmail.com hvala.

[Quote = Nart] lahko pošljete mi vse datoteke, ki jih imate o gps.my projekta je sledenje vozil z osebnim računalnikom z uporabo gps.i bo uporabil ATmega128 v tem project.it ni simulacija. e mail:. burakaytan (at) gmail.com hvala [/quote] hi ... i samo še datoteke in knjige, ki imajo nekaj podrobnosti o teoriji v zvezi s to temo ... Samo matematične analize ... Nimam kodo z mano ... če boste potrebovali pomoč ne v teoriji, povej mi ... boste mail karkoli imam ...

Pozdravljeni Nart I projekt izvaja v navigacijski sistem GPS za avtomobilsko industrijo na 8051. Izbor ATmega128 je čudovito, saj ima 2 serijska vrata, tako da lahko vmesnik GPS z ene strani in vmesnik PC od drugih. Boste vmesnika GPS kot črno škatlo. vi dont vedeti, kako GPS deluje in ne vedo, kaj je real. Ko je GPS priključen na napetost, ki jih ustvarja poplavo serijsko data.You lahko uporabite program hiper terminal oken, da bi takšni podatki (glede hitrosti prenosa). izhodni serijski podatki sledi protokol NEMA, boste morali iskati internet za to, kar NEMA tudi, kakšne so polja in kako lahko povzemanje informacij o položaju iz podatkov NEMA. Sem razvil program C za dekodiranje NEMA. Lahko ga post za vas, če vas zanima

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back