govornik zmanjšanje hrupa?

A

ahgu

Guest
Kakšne so možnosti za zmanjšanje hrupa na zvočnik? Imam beli šum iz mojega zvočnika iz otuput s kodekom, tudi prikazovanje nič. Moje nastavitve: DAC ---> razlika izhod -> 10X ojačevalnik (premostiti povezava). Iz nekaterih meritev, sem ugotovil, da hrup iz DAC je višja od tal, čeprav Izhodi 0. Prav tako je hrup v krogu, ki bo prispeval, da govornika pred 10X dobička. Jaz merjenje napetosti AC čez nekaj točk. Ne vem, kako meriti hrup, merjenje izmenične napetosti uporabi DMM 6.5digit je edini način, da sem lahko zamislite. Regulator: 0.4mV DAC izhod na 0: 0.8mV. Vhod za ojačevalnika je min 0.4mv tudi če se odstrani DAC. S temi kombinaciji, slišim beli šum iz zvočnikov. Zdaj kako je mogoče odstraniti beli šum? To se zdi težka naloga.

Ali imate osciloskopom z visoko dobiček kanal vhod? Hrup vala, lahko predlaga, kaj povzroča hrup.

Hi ahgu Merjenje hrupa z DMM je skoraj inpossible. Za pravilno meritev rabiš osciloskop. Po mojem mnenju bi se vaš hrup v DAC ali ojačevalec. Je hrup še vedno tam, če ste kratki vhod vašega ojačevalnika (DAC ni povezan)? -> Možno je, da je kondenzator vir hrupa, če amp sam proizvaja zvok, je mogoče, da DAC generira. Problem je pogosto, da DAC ima analogno in digitalno ponudbo. Je vaš analogni priključek (če imate tako) pravilno? Ali imate dovolj nevezanost-C je blizu DAC? Pozdravi

nomally hrup visoko frekvenco signala u elimninate, da z uporabo neke vrste nizko prepustni filter, ki zavračajo visoke frekvence hrupa. bo imrove stvari malo. tudi človeško uho ne more slišati vse frekvence, vendar z uporabo filtra bo zmanjšala clearity malo

Navajena sem ojačevalnikov. Če po shotting amp vhod z ali brez priključenega DAC hrup je še vedno tam, potem najbrž iz vaše tal linije. Tvoj GND povezave tudi. je lahko tudi posledica ur postavitev PCB. Če bi vedel več podrobnosti ur dela, bi jaz vedel, kako pomagati več

Živjo, popolnoma prav. Ena točka ozemljitve je treba uporabiti prav. S katerimi se soočajo te vrste hrupa.

Hočeš, da preverite in videli, če ta obstaja hiter čas vzpona roba na harmoniki niso priklop na vaše zvočnike sledi. Morebiti bo zvezda razlog povezava na glavno ravnino tal pomagal. Potrebujete več informacij. V takih primerih je postavitev ima veliko opraviti s svojim hrupom ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back