gibljejo zaslon z pic in 5x7 privedla matrik

S

soinarose

Guest
hi, lahko katera koli od pomagaj mi, da zgraditi gibljejo zaslon z PIC 16F877 in štiri 5x7 privedla matrik v c (MikroC) Zahvala vi Soina

i poskušala izvesti ckt, da se pomaknete sporočilo kot vaje v proteus in Mikroc. i ni uspelo dobiti izhod .. lahko vsak od objave delovnega shematično s PIC16F877 in 5x7 matriko vodila z oznako c .. Hvala vnaprej

si se potrudil, da imajo eno abecedo s 5x7 matriko z uporabo pic in 74hs595 premik register. koda je napisana v Mikro c. pls pomoč mi bodo pravilno prikazane.

si se potrudil, da imajo eno abecedo s 5x7 matriko z uporabo pic in 74hs595 premik register. koda je napisana v Mikro c. pls pomoč mi bodo pravilno prikazane.
Uporabili ste tako čipi kot 74Hs595??, dvomim, da bo delovalo. Moral bi uporabljala eno 74LS138 kot dekoder za vrstice in premik register 74LS164/74LS595 za vožnjo kolone. še ena stvar, ki ste jo pravkar omenjeno uro = 1 ura = 0 v kodi C, vendar nisem mogel najti pin, ki ga uporabljate kot ura. v kodi C morate poskusiti poslati vsak košček narave podatkov in poslati impulz za premik register. pa tudi za vrstice stalno skenirane. tako da, ko vrstica stolpec par se ujemajo z ustrezno LED sveti. upanje to pomaga bit.

Thank u za odgovor ur .. ura je določen za pin PIN_B0 .. i coudnt izmensko delo prijaviti pri pic. ki se postavlja orderless .. če u hav koli shematskimi n kodo, lahko u post .. hočem, da se premaknete besedilo od desne proti levi s štirimi, 5x7 privedla matrik s pomočjo PIC 16F877. Vem samo jezik C (MPLAB, Mikroc)

sem dobil rešitev za pomikanje sporočilo z PIC6F877 in 5x7 privedla matrik .. nw im delajo za premikanje sporočil v štirih, 5x7 matrika, se oznaka napisana v MPLAB IDE in simuliranimi v proteus tukaj im izhajajo moje delo .. hvala vsem

Mislim, da ste na pravi poti. No Proteus simulacije je v redu, vendar si naredil prototip?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back