S
soinarose
Guest
hi, lahko katera koli od pomagaj mi, da zgraditi gibljejo zaslon z PIC 16F877 in štiri 5x7 privedla matrik v c (MikroC) Zahvala vi Soina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
oglejte tukaj na forumu http: / / www.edaboard.com/thread11364.htmlhi, lahko katera koli od pomagaj mi, da zgraditi gibljejo zaslon z PIC 16F877 in štiri 5x7 privedla matrik v c (MikroC) Zahvala You Soina
Uporabili ste tako čipi kot 74Hs595??, dvomim, da bo delovalo. Moral bi uporabljala eno 74LS138 kot dekoder za vrstice in premik register 74LS164/74LS595 za vožnjo kolone. še ena stvar, ki ste jo pravkar omenjeno uro = 1 ura = 0 v kodi C, vendar nisem mogel najti pin, ki ga uporabljate kot ura. v kodi C morate poskusiti poslati vsak košček narave podatkov in poslati impulz za premik register. pa tudi za vrstice stalno skenirane. tako da, ko vrstica stolpec par se ujemajo z ustrezno LED sveti. upanje to pomaga bit.si se potrudil, da imajo eno abecedo s 5x7 matriko z uporabo pic in 74hs595 premik register. koda je napisana v Mikro c. pls pomoč mi bodo pravilno prikazane.