Gerber datotek

Y

yamaha

Guest
halo jaz sem novi v reinženiringa, imamo Gerber datotek in bom od naše stranke, stranka nima shematičen od prvotnih sveta. Ali obstaja orodje, s katerim lahko ustvarim shematično od GERB datoteke bodo cenili kakršnokoli pomoč v zvezi yamaha

Nikoli nisem slišal z orodji ali s programsko opremo za pretvorbo Gerber datotek nazaj v shemo / diagram krovu postavitev. Prav tako sem ugibati, morda ne obstaja nikakršen razlog je Gerber datoteka energije iz postavitev diagram krovu, se uporablja za: - CNC vrtalni / usmerjanje stroj brez težav, da bi PCB. - Varstvo prvotno obliko iz katere koli vohun!. nguyennam

Obstajajo orodja, ki lahko spet dela od Gerber do netlist, to je del poti, da tisto, kar želite. Osnovna teorija je, da ustvarite knjižnico delov notranjosti orodje CAM nato zaprosi za pridobivanje netlist, da bi dobili nekaj uporabne. Z netlist lahko nato začne nazaj na delo, sch. : F

Hi, To ni enostavno, kot misliš, je mogoče storiti v 350 Cam software, potem pa za to, da morate ustvariti ustrezne tiskanje peš iz Bom imate, kasneje ustvarila netlist iz gerbers in potreba dodeliti odtis na lokacijo, saj imate provided.Moreover sitotisk, jaz ne morem razložiti postopen proces v mail kot za postavitev PCB, predlagam, pogledaš za nekaj napotkov od ljudi, ki že storila nekaj delovnih mest, Re-inženiring, Morda vam pomagajo v zvezi s tem. Vso srečo ..... Regards Ramesh

poskusite programske opreme, imenovane diptrace Upam, da to lahko delo. u lahko uvozite Gerber datotek v svoji postavitvi PCB. potem lahko u poskusiti različne stvari.

Daj krovu inženir in se mu, da ga sled ven. Veliko bolje kot mesijanski okrog s programsko opremo, ki ne bo res to storite prav.

[Quote = Rame] Hi, To ni enostavno, kot misliš, je mogoče storiti v 350 Cam software, potem pa za to, da morate ustvariti ustrezne tiskanje peš iz Bom imate, kasneje ustvarila netlist iz gerbers in potrebe dodeliti odtis na lokacijo, saj imate provided.Moreover sitotisk, jaz ne morem razložiti postopen proces v mail, kot je za postavitev PCB, predlagam, da si za nekaj napotkov od ljudi, ki že storili nekaj Re-inženiring delovnih mest, lahko pa vam pomaga v zvezi s tem. Vso srečo ..... Regards Ramesh [/quote] Prav tako sem dobil isto nekako informacije, potem ko so dobili u net seznam krovu skozi CAM350, in če u so BOM, in tudi od u so sikscreen, lahko u razbrati shematskimi, ampak svojo veliko mehanskega dela

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back