Genetska Algirithm pristop (?)

D

dkk

Guest
Živjo vse, kar sem hotel vedeti, kako se lahko Genetski algoritem za reševanje Routing in možnost preživetja problemov v računalniških omrežjih. Jaz sem tudi videti, za nekatere oznake simulacijo vzorec za to. Jaz bi bil zelo vesel, če nekdo, da mi kode ali nekaj povezav, kjer lahko dobim pomoč. Hvala DKK

Upam, da je nekdo nam pomagajo na tem področju ................... delam me disertacijo na tem naslovu

Pozdravljeni snb7aug Happy ugotavlja, da ur dela na tem področju. Ali ste našli programsko opremo, uporabno v tej smeri. Lahko u seznam nekaj uporabnih dokumentov / literature v tej smeri. Jaz bi z veseljem delili in upload Kaj moram zbrati, saj sem tudi delo na tem področju. regds, DKK [size = 2] [color = # 999999] Added po 1 minuti: [/color] [/size] Pozdravljeni snb7aug Happy ugotavlja, da ur dela na tem področju. Ali ste našli programsko opremo, uporabno v tej smeri. Lahko u seznam / email nekaj uporabnih dokumentov / literature v tej smeri. Jaz bi z veseljem delili in upload / email Kaj moram zbrati, saj sem tudi delo na tem področju. regds, DKK amand_kot@yahoo.co.uk

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back