FT232RL, entegrated 3v3 LDO regulator s PROBLEM

E

elt42at

Guest
Lepo pozdravljeni prav vsi! Sem skušal uporabiti, BUS USB POWERED za UART z FT232RL. Design je tako preprosta, vendar, MY 3.3V proizvodnja je več kot 4.2V. Torej, jaz ponovno spajkanje 3v3 in VCCIO zatiči iz PCB. I merjeno z AVO meter. Izhod LDO pin (3v3) je 3,26 V. IT je OK! Ampak pin VCCIO zdi 4.4V !!!!!! I spajkani 3v3 pin za PCB, ki VCC dogajanjem na MCU VCC je približno 3,3. IT je ok! Zdaj, moram spajka VCCIO pin za uporabo FTDI FT232RL UART modul LVTTL 3.3V. Moram uporabiti VCCIO pin: D: D: D ne razumejo, da, ZAKAJ vhod (vhodna moč pin) omogoča izhod LDO do 4.2volt?? Jaz šele raba FT232RL zatiči RX, TX, CTS, RTS in CBUS0 in CBUS1 kot RX / TX LED in CBUS2 kot reset MCU, in CBUS3 MCU prekiniti! Prosim, pomagajte mi o tem! Ne morem vključiti 3v3 izhod v napetosti 3.3V, ko sem spajka pin VCCIO. To dogajanje na 4.2V. Free un-spajkan VCCIO pin zdi več kot 4.4V. Ampak to je vhodni pin!! Hvala za vaše odgovore!

Hi, poskusite dodati nevezanosti kondenzatorji (10micro in 0.1micro farad) na pins.looks ponudbe in VCCIO, kakršna je na kakšen šum vprašanja

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post doda ob 14:32 ---------- Previous post je bil ob 14:16 ----------</span></span>
HI, poglejte slike, vbus je 5V [ url = http://images.elektroda.net/12_1304067400.jpg]
12_1304067400_thumb.jpg
[/url]

DA, moji načrti, kot so, da pričakujejo, moj 3V3_LDO in VCCIO zatiči so med seboj povezane! MY FTDI deluje, UART dela .... Problem je, da ko VCCIO IN 3V3_OUT skupaj, sem ukrep 4.2V. Ko sem VCCIO ponovno spajkanje pin, napetost je 3.25. Vidim, 4.4V na VCCIO pin, ko je prost!

bypass VCC3O na terenu prek 0.1micro farad kondenzator in preverite napetosti

Napetost je popoln! I pick-up VCCIO pin na prostem s ponovnim spajkanjem. 3v3 je približno 3.26V (popraviti) sem ponovno spajkanje vse pull-up upori. Prav, zdaj je 4.4V na VCCIO pin: S

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back