Firefly PCB storiti, (PIC ZIF socket & 16F88 Tutor), risanje

• Thread starter blueroomelectronics
  • Start date
B

blueroomelectronics

Guest
Dobro je Firefly PCB umetnine so pravkar zaključili. Tukaj je risba sketchup o tem, kaj bo izgledal.
FireFly_F_PCB_Image.gif
[/img]

WOW Thats izgleda super. Kateri software ste uporabili, da ga ustvari?

[Quote = CMOS] WOW Thats izgleda super. Kateri software ste uporabili, da ga ustvarite? [/Quote] Hvala, se imenuje Sketchup http://www.sketchup.com/ bo igral z brskalnikom plugin, bom dal 3D datotek na moji strani, če deluje.

Hmm ..... vidim .... Ali Sketchup je knjižnice za črpanje vseh teh elektronskih stvari, ali boste morali pripraviti vse sami?

hej wat počne ... izgleda kot ICD 2 ..... lahko dobim sch ... pcb datotek ....

zelo lepo sliko sem downloded demo, vendar si težko uporabljati bom moral narediti nekaj igral do takrat, ko dobim, da ga naučijo poti bo zmanjkalo i sebi, da ne prihaja z elektronskimi deli blueroomelectronics so preprosto ustvariti ? razveseliti Wizpic

Firefly je spremljevalec izdelek, namenjen za uporabo z Inchworm ICD2 (čeprav naj bi vse ICD / ICP kot JDM delo, dokler to ni LVP) Tukaj je shematskimi za PCB, vendar odkar sem prodal PCB kot kit sem na splošno ne ga razdeli. Prav tako je dvostranski tako bi bilo težko za večino, da etch.
firefly_schematic_small.png

[Quote = wizpic] zelo lepo sliko imam downloded demo, vendar si težko uporabljati bom moral narediti nekaj igral do takrat, ko dobim, da ga naučijo poti bo zmanjkalo i sebi, da ne prihaja z elektronskimi deli blueroomelectronics so preprosto ustvariti? razveseliti Wizpic [/quote] Obstaja brezplačno različico Google Sketchup, iskanje za to. Tukaj je predogled nekaterih robot risb delam na.
robot.png

Hi blueroomelectronics, mi lahko poveste, kako si narisal, da se PCB z SketchUp? Ali obstaja knjižnica na voljo za to? Majhen tutorial bi bilo super za mnoge od nas uporabnikov. : D

blueroomelectronics ..... jaz še vedno dont understad ... ne programa pics ...... nato svoje goooooooooooooooooooooooooooooooooooood ......................

Hi blueroomelectronics To izgleda zelo lepo, sem danes dobil brezplačno različico za igro, sem bil početje malo igral in mislim, da je dokaj enostaven program za uporabo Kako ste ustvarili komponent, sem understabd kako creaated Cap in upor bu kako ste ustvarili Chip in čip zatiči, ki je ena ne morem master razveseliti wizpic [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 44 minutah: [/color] [/size] blueroomelectronics bom se cheecky si lahko naložite ali PM me vašem komponent, ki ste jo ustvarili za stvari elctronics razumem, če ne želite, da bom poskusil narediti svoj lasten Imam uporabite za zdaj: D ta program je zlobne: D hura wizpic

[Quote = wizpic] Hi blueroomelectronics To izgleda zelo lepo, sem danes dobil brezplačno različico za igro, sem bil početje malo igral in mislim, da je dokaj enostaven program za uporabo Kako ste ustvarili komponente, kako sem understabd si creaated bu Cap in upor kako ste ustvarili Chip in čip zatiči, ki je ena ne morem master razveseliti wizpic [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 44 minutah: [/color] [/size] blueroomelectronics bom se cheecky bi lahko naložite ali PM me vašem komponent, ki ste jo ustvarili za stvari elctronics razumem, če ne želite, da bom poskusil narediti svoj lasten Imam uporabite za zdaj: D tega programa je zlobne: D razveseliti wizpic [/quote] hi najboljši elektronski PCB in shematskimi 3d prog so pcbwizard in autotraxeda so zelo enostaven za uporabo in nega za PCB in shematskimi oblikovanje, če jo potrebujete pm me hxxp: / / www.new-wave-konceptov .com/ed/pw_tour1.html zadeva Fragrance

hi vse
17_1162671320.JPG
na koncu sem dobil elektronskih komponent fot sketchup imam 86 3d modeli vse dip (8 do 40) upori in kape in veliko stvari tam je tudi spletna stran za računalniške dele http://scc.jazzle.co.uk/

[Quote = blueroomelectronics] No Firefly PCB umetnine je bila pravkar končana. Tukaj je risba sketchup o tem, kaj bo izgledal.
FireFly_F_PCB_Image.gif
[/img] [/quote] Hi all. Vem, o EAGLE3D plugin, ki uporabljajo POVRAY za risanje 3D th PCB. Kako načrtujete PCB? s plugin ali z veliko časa in dela? 73

Zdravo, super. Ali imate še vedno sestavni 3d za SketchUp? Hvala, bye Massimo
hi vse
17_1162671320.JPG
na koncu sem dobil elektronskih komponent fot sketchup imam 86 3d modeli vse dip ( 8-40), upori in kape in veliko stvari je tudi spletna stran za računalniške dele http://scc.jazzle.co.uk/

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back