Faza stopnja opamp v Pojasni razmikom reference

S

shaq

Guest
Dear all, je pomembno, da faza stopnja opamp v referenčni Pojasni razmikom? In želim vedeti, kaj je najpomembnejše za opamp v referenčni Pojasni razmikom. Plz izročiti mi več predlogov. Najlepša hvala!!

Phase magin je potrebno. Gain je pomembno zagotoviti, da so napetosti na pozitivne in negitive vhodnih sponk enako, preveč. in drugih PSRR je pomembno tudi za Pojasni razmikom napetosti undepending na napetost, mislim.

Ne verjamem, fazo kapital je pomemben za opamp ki se uporabljajo v Pojasni razmikom. Pojasni razmikom, saj je skoraj dc dc vezja in dobiček ter zamik opamp morda še bolj pomembna. [Quote = Shaq] Dear all, je pomembno, da faza stopnja opamp v referenčni Pojasni razmikom? In želim vedeti, kaj je najpomembnejše za opamp v referenčni Pojasni razmikom. Plz izročiti mi več predlogov. Najlepša hvala !!!![/quote]

Mislim, da faza stopnja je pomembna za stabilizacijo sistema Pojasni razmikom reference.

oh moj! Nekdo pravi faza stopnja ni pomemben, drugi pravi pomembno. Kateri je pravi? Tako sem zmeden.

jaz ne mislim fazo kapital je pomemben za opamp ki se uporabljajo v Pojasni razmikom. Pojasni razmikom, saj je skoraj dc dc vezja in dobiček ter zamik opamp morda še bolj pomembna. Hi Najprej, za vse sisteme s povratno deluje pravilno, morajo biti stabilna drugače želite oscilator ali kaj podobnega! Za primer Pojasni razmikom, dc dobiček, offset in PSRR so zelo pomembne parametre poleg stabilnosti skrbi. Upam, da pomaga! Glede jordan76

Razen jordan76's predloge, mi dovolite, da spomnim, da je vnos fazi usklajevanja te OPamp je vedno na vrhu seznama, saj je to ena donimant dejavnik izhodne napetosti širijo. Have fun

Tukaj imam malo quetion, ki je, kako čim bolj zmanjšati vos za opamp v Pojasni razmikom vezja reference.

Phase kapital je pomemben parameter za opamp. Če ne design dobro, bo opamp oscillate.AZ lahko zmanjša izravnavo napetosti.

[Quote = iocx] Phase kapital je pomemben parameter za opamp. Če ne design dobro, bo opamp oscillate.AZ lahko zmanjša izravnavo napetosti. [/Quote] Dragi iocx, kaj je "AZ"?

Dobro ujemanje pri postavitvi zmanjšanje offset Poleg tega je pomembno, zagonu

Za vsak sistem, stablity je pomembno, ko pa menijo, da je, se morate prepričati, zanke, ki se vam zdijo.

[Quote = eng_Semi] Ne skrbi, z PM opamp VENDAR poskrbel PM zanke [/quote] Ne skrbi PM ampak BJT?

Hi All PM OpAmp sama po sebi ni tako pomembno, vendar pa PM celotne zanke, je treba skrbno preučiti, da se prepreči nihanje. Prav tako je treba PSRR za Opamp čim večje, kolikor je u lahko za pridobitev ponudbe neodvisen referenčni BG. in ko ur dobavo RF vezja, ki so občutljive na hrup u naj bi užival večji tok v opamp BG za zmanjšanje proizvodnje hrupa. Prav tako je treba zaradi neskladnosti med opamp zmanjšati, kolikor je to mogoče u z razlogi postavitev in vezja.

Mislim, da "AZ" pomeni auto-nič tehnika za odpravo DC offset napetost. Lahko se iskanje za dodatne podrobnosti v ieee revijah ali google v spletu. Glede jordan76

Chopper stabilizacijo lahko zmanjšajo tudi offset napetost opamp.

[Quote = Shaq] Tukaj imam malo quetion, ki je, kako čim bolj zmanjšati vos za opamp v krog Pojasni razmikom reference. [/Quote] Same tehnike, ki se uporabljajo tudi opamp uporablja za Pojasni razmikom. Nekatere izmed njih: 1. skupna srednja postavitev za vnos diff-pair 2. Nizka VDsat za vnos diff-pair. 3. Dimenzioniranje vhodnih 2. faze TR. 1. & TRS obremenitev stopnjo v razmerju njihovih tokov. S spoštovanjem

bi lahko razložili drugo vprašanje v podrobnosti? Ne morem razumeti, nizko Vdsat lahko zmanjša offest za opamp
[size = 2] [color = # 999999] Added po 3 minute: [/color] [/size] Zakaj velikega tekočega bo zmanjšal proizvodnjo hrupa?
Hi All, ko ur dobavljajo RF vezja, ki so občutljive na hrup u naj bi užival večji tok v opamp BG za zmanjšanje proizvodnje hrupa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back