Face ekstrakcija z uporabo matlab.

S

swetha_30

Guest
Hello! Rabim source kode za ekstrakcija z uporabo MATLAB.I treba izvleček oči, nos in usta od podobe obraza na drugo lokacijo. Ali je možno samo z procssing.I Image ne želite uporabiti nevronske mreže. Prosim, povejte mi, če je izvorna koda je na voljo. Zahvaljujoč Swetha Swethasubramanian@gmail.com

Nisem, da je seznanjen s wavelets, ampak upam, da bo v času tedna:!: Ampak tem času sem razmišljal, da bi Preživanje storiti v tem way.I dobil to idejo iz papirja. Mislil sem, da bo Preživanje Fourierjevo transformacijo slike in uporabljati windows.then dobili pridobljene funkcije. Ali u, da je to lažje? Ali wavelets? Vsa stvar je zelo muddled.I nikoli mislil, je bilo tako veliko načinov smo CUD uporabo !!!!!!!! Vendar pa lahko u povej mi, kako lahko to storimo z wavelets? Samo kratek ideja.

hi u lahko najdete zelo koristne Matlab kodo za vaše potrebe v "digitalno obdelavo slik z uporabo Matlab" s knjigovodskimi gunzales & gozd.

Obstaja program, v zameno MATLAB datoteko, ki jo lahko uporabite za učenje in zaznavanje obrazov, ki jih uporablja Gabor funkcije, v Googlovo iskanje za zaznavanje obrazov sistem in ga bo prišel kot prvi link.

swetha, te vloge v čarovnica funkcij se lahko spreminja (zaradi čustev), se lahko šteje za uporabo SVM algoritma. + + +

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back