enostranski spektra

S

syeda amna

Guest
hi hočem vedeti, kaj je pomen enostranski spektra? Zato smo raje dvostranski spekter, čeprav ni nobenega koncepta negativne frekvence. kaj je prednosti / slabosti obeh? hvala

Ni korist ali škodo, ki enostranski ali dvojno sided.It je le matematična konvencije za prikaz preusmerila različico spektra, preden smo jo premik.

Vem, da je samo matematično konvencije. ampak zakaj smo ponavadi raje dvostranski spektra v enostranski spektra?

Mi na splošno raje, ker za dejanske vrednosti funkcije x vemo, da je Fourierjeva transformacija je simetrična okoli izvora. In kot sem rekel prejšnji post z obojestranskim spektra lahko vizualno napoved verjetnosti prestavljanje.

Vem, da je samo matematično konvencije. ampak zakaj smo ponavadi raje dvostranski spektra v enostranski spektra?
Kot že omenjeno, je dvostranski spektra, tesno povezano s konceptom negativnega frekvenc. Zdaj: Uvedba negativni frekvenc je rezultat uporabe Fourierove vrste v kompleks obrazcu, ki je prednost pred pravi seriji FOURUER, da je manj kompakten in preprost obrazec. V zvezi s tem, ne pozabite, Euler formula, ki uporablja eksponentne funkcije za opis sinusni signal.

Najprej hvala za vaše odgovore. Žal sem zelo zmedena glede tega.
Kot že omenjeno, je dvostranski spektra, tesno povezano s konceptom negativnega frekvenc. Zdaj: Uvedba negativni frekvenc je rezultat uporabe Fourierove vrste v kompleks obrazcu, ki je prednost pred pravi seriji FOURUER, da je manj kompakten in preprost obrazec. V zvezi s tem, ne pozabite, Euler formula, ki uporablja eksponentne funkcije za opis sinusni signal.
zato uporabljamo dvostranski spektra, saj je preprosto? Ali vrednotenje kompleksnih Fourier Series je lažje kot oceno trigonometrične Fourier Series.
smo na splošno raje, ker za dejanske vrednosti funkcije x vemo, da je Fourierjeva transformacija je simetrična okoli izvora. In kot sem rekel prejšnji post z obojestranskim spektra lahko vizualno napoved verjetnosti premika.
Ali ni mogoče visullize premika z obojestranskim spektra?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back