Dynamic Phase Alignment

• Thread starter gilbertomaldito
  • Start date
G

gilbertomaldito

Guest
Hi, Ali lahko nekdo mi kažejo knjige ali podrobne članke o dinamični sistem fazi alingment? Ive iskanje google in sem dobil bele knjige iz Xilinx, vendar pa se ni podrobno pojasnil. Še posebej algoritem za akumulacijo Edge Detect in državni Data Extraction Machine. Sem analogni / polni meri, oblikovalec in sem le redko pa oblikovanje vrata ravni. Prosim, pomagajte mi. - Andrew

ki jih potrebujete za digitalno in analogno obnašanje modela storiti simulacijo!

Ne verjamem, da boste našli podrobne členov ali celo knjige . To je preprosta tehnika uporabo zamudo logiko celice verige, multipleksor in logiko roba zaznavanja, da se prilagodijo fazo sprejemnik uro. Če želite izvedeti, kako delajo v podrobnosti, lahko analizirate posameznih projektov primer Xilinx.

Hi FVM, Ali veste, kaj rob zaznati kopičenje ne? - Andrew

Si prebral poglavje "Data Recovery stroj državo" v XAPP 697? Namen je, DPA, da se premaknete fazo vzorčenja uro stran od podatkov, robov, idealno center je vmes.

Hi FVM, pristanišče sem prebral o tem. Je XAPP 697 aplikacije izdelka sporočilo? jaz vekanje najti v google. Im je žal. Lahko vas prosimo, da povezava? -Andrew

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back