dvoma reg moč jack zatiči

C

circuit

Guest
Pozdravljeni, jaz sem z uporabo te SWITCHCRAFT skozi luknjo moč vtičnico za pridobivanje električne energije od pretvornika do mojega sveta. http://www.switchcraft.com/products/pdf_files/rapc722_cd.pdf Jaz sem pa ni jasno, ali naj bom kratek nožici 1 in 2 (zatiči, ki so na ravni črti) in drugi pin, ki je nekoliko izravna na desni je na tla? V bistvu jaz bi rad vedel, kateri je moč, ki je razlog? [Size = 2] [/size]

V večini primerov center pin (noge z majhno luknjo) pozitiven, drugi dve pa lahko skrajšate in se uporablja kot negativni (-a) ..

Najprej preverite vaše adapter želite uporabiti. Običajno, PWR je v TIP center in GND je na zunanjem robu. Tako bo vaš konektor na PWR pin povezavo z ustnikom, in GND povezavo s pin povezavo RING, bodite previdni, obstaja en pin, ki ne smejo biti povezani, ko ste postavili vašo adapter plug palcev Preizkusite se posvetujte s svojim meter.

@ IanP, Hvala, ampak je to razlog za moje zmede .... Če ste vzeli pogled na sliko, adapter bo priključite na vtičnico naravnost skozi. in sem mislil 2 nožice, ki so na progi bo od svoje moči, če se bo adapter plug in? @ PRD ja notranje pin adapter je Vout + in zunanjega obroča je Vout-

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back