DTMF daljinsko Telefon Switch

J

john2020

Guest
halo vsi,

sem aplikacijo v kateri imam za nadzor oddaljenega gospodinjski aparati uporabljajo DTMF daljinsko telefonsko switch.Once telefonska povezava v mesto,
ki prenašajo signal se lahko uporabi, da bi sprožili želeno action.This tehnika, dobro znana iz njene uporabe, pri nastopanju na daljavo odzivnike ali conversing s ponudniki storitev, tukaj nam omogoča, da uporabi tipkovnice za nadzor treh vezij enkrat poziv je bil določen up.The daljinskega upravljalnika preklopite je priključen vzporedno s telefonskih aparatov: to doesnot omeji uporabo telefona v anyway.After a izbira števila zvonjenj tokokrog dvigala sprejemnik in pošlje signal za potrditev signal klicalcev da štirimestno številčno kodo, je treba entered.Ten sekund, so dovoljeni za vpis vsake mestno in vsako števko potrditev a tone.if časovnih omejitev presežena, napako zvok se proizvaja in sprejemnik nadomesti hook.Once na vse štiri številke so prejeli so v primerjavi s kodo hranite numbers.If cifre niso v soglasju z vsemi shranjenih številk, napake zvok spet proizvaja in klic terminated.The vezje se nato takoj pripravljen za nov call.Each treh preklapljanje realizacij je dodeljen dveh zaporedij števk, enega za preklop na stopnji proizvodnje in drugih, da preklopite off.if štiri mestna številka je prejela drugo čas, okrožni doesnot spremembo stanja.Jaz sem uporabo PIC16F84 z DTMF dekoder MT8870.can koli pomoč mi s to? Rabim C kodo za project.anyone to je nekaj povezav do pls spodbuda mi, ko imam za compelete ta projekt kmalu.

s spoštovanjem
john

Jedna z najbardziej oczekiwanych gier video, tworzona w studiach firmy Techland, została zaprezentowana właśnie w nowym zwiastunie. Trailer stanowi jednocześnie zapowiedż obecności tej produkcji na targach E3 2014 w Los Angeles.

Read more...

Glej na to povezavo, je lahko koristna .... čeprav jih ne uporabljate DTMF http://www.electronic-circuits-diagrams.com/microcontrollers/microcontrollers1.shtml

Srečno

živjo

svoje objavljene tudi v Nov'03 izdaja revijo elektor electronics, o DTMF daljinsko telefonsko switch.but ko poskušam prenesti, se pravi, da plača svoje subscription.can kdorkoli pomoč mi zaslužiti C koda za to? Tukaj je linkhttp://www.elektor-electronics.co.uk/Default.aspx?tabid=27&year=2003s spoštovanjem
john

Oh ja ...Prav tako sem videl v Elektor .... si lahko prenesete kode za prosti http://www.elektor-electronics.co.uk/Portals/0/Magazine/Downloads/2003/020294-11.zip pa žalostno, da izgovorite so napisani v montaži.

živjo

Sem ti rekel,
da imam povezavo z mano, čeprav imam montažo koda preveč, ampak hočem C code.is obstaja prevajalec za to? i am načrtovanje za uporabo HT mehke PIC C prevajalnik,
pomagaj mi dobiti C koda za to projekta.

s spoštovanjem
johnDodano po 2 minutah:živjo

tudi na povezavo, ki ste jih imeli določeno je samo številka vzorca, v montaži, je doesnot so celotno kodo, potrebnih za projekt.

s spoštovanjem
john

Torej ..... žal povedati, da ni takega prevajalca, ki lahko pretvorite sestavljanje kodeksov v C.

živjo

Mislim, da je treba navzkrižno preveriti z izjavo ste tu v svojem prejšnjem sporočilu o, da ni prevajalcev available.check te povezave.www.mpsinc.com/asm3702c.html
www.idiom.com / prosti prevajalniki / ECATEGORY / Cvariant
en.wikipedia.org / wiki / BASIC_programming_language
http://o.webring.com/hub?ring=picmicro
http://www.piclist.com/techref/microchip/languages.htms spoštovanjem
johnDodano po 6 minutah:C2ASM je navzkrižno sestavljač, da pretvori "C" v oznako "sestavljanje" kodo....GCC UPC sestavljač izvaja kot AC Jezik narečje prevajalec, ...

Živjo,

Hvala .... sem bil res ne zavedajo, ena.BTW, bi rad slišal od drugih fantov, kako učinkoviti so ti prevajalci!

S spoštovanjem

halo vsi,tukaj sem, da ti pošiljajo kodo za telefon software.i upanje to tovarna, kakšen predlog?

Koda:# define TIMEOUTS 98 / / no.z dne timeouts, da se pojavi za čakajo (1 timeout = 200x256us), 98 timeouts = 5sec

# vključujejo <pic.h>
# vključujejo <pic1684.h>

__CONFIG (0x3ff1);

ringcounter neveljaven (ničen);
dowakeon neveljaven (ničen);
dowakeoff neveljaven (ničen);
neveljaven zamude (neveljaven);
wait5sec neveljaven (ničen);
getdipswitch neveljaven (ničen);

char WAKEON = 4;
char WAKEOFF = 5;
char WAITDELAY = 2;
char ringcount = 0;
nepotpisani int x = 0;

neveljaven glavne (neveljaven)
(

GIE = 0; / / onemogoči prekinitve
TRISA = 0b00011111; / / Porta = v
TRISB = 0b00000000; / / B0 do B7 proizvodnja
MOŽNOST = 0b11010111; / / tmr0/prescaler 256/tmr0 -> notranje
PORTB = 0; / / vključite vse releji off/ / Getdipswitch funkcija nastavi začetno vklop / izklop obročki in tudi za zamudo zazvoni, da vključite napravo prek A4, A3, A2, A1
/ / A4 A3 wakeon wakeoff
/ / 0 0 2 3
/ / 0 1 3 4
/ / 1 0 4 5
/ / 1 1 5 6
/ /
/ / A2 A1 waitdelay
/ / 0 0 5
/ / 0 1 10
/ / 1 0 15
/ / 1 1 20

getdipswitch (); / / konfigurirati obročki in zamudemedtem ko (1)
(
ringcounter ();
if (ringcount == WAKEON)
dowakeon ();

drugje, če (ringcount == WAKEOFF)
dowakeoff ();

)

)

ringcounter neveljaven (ničen)
(
ringcount = 0;
medtem ko (1)
(x = 0;
TMR0 = 0;
medtem ko (RA0 == 0)
(
if (TMR0> = 200) / / da nekaj rezerve v primeru TMR0 zvitkih nazaj do 00, se hranijo na C8 (200dec)!
(
TMR0 = 0;
x ;
if (x> = TIMEOUTS) / / če timeout 5S vračanja.Skupaj timeout = 200us * TIMEOUTS * 256 (prescaler)
vrnitve;
)
)
medtem ko (RA0 == 1); / / hkrati A0 = 1 počakajte
ringcount ;
)
)dowakeon neveljaven (ničen)
(
char i;
for (i = 0; i <WAITDELAY; i )
(
ringcounter ();
if (ringcount == 0)
naprej;
še
stikalo (ringcount)
(

primer 1: RB0 = 1;
break;
primer 2: RB1 = 1;
break;
primer 3: RB2 = 1;
break;
primer 4: RB3 = 1;
break;

primer 5: RB4 = 1;
break;

primer 6: RB5 = 1;
break;

primer 7: RB6 = 1;
break;

primera 8: RB7 = 1;
break;
default: break;
)
)
ringcount = 0;
)dowakeoff neveljaven (ničen)
(
char i;
for (i = 0; i <WAITDELAY; i )
(
ringcounter ();
if (ringcount == 0)
naprej;
še
stikalo (ringcount)
(

primer 1: RB0 = 0;
break;
primer 2: RB1 = 0;
break;
primer 3: RB2 = 0;
break;
primer 4: RB3 = 0;
break;
primer 5: RB4 = 0;
break;

primer 6: RB5 = 0;
break;

primer 7: RB6 = 0;
break;

primera 8: RB7 = 0;
break;
)
)
ringcount = 0;
)wait5sec neveljaven (ničen)
(
x = 0;
TMR0 = 0;
medtem ko je (x <TIMEOUTS)
if (TMR0> = 200) / / da nekaj rezerve v primeru TMR0 zvitkih nazaj do 00, se hranijo na C8 (200dec)!
(
TMR0 = 0;
x ;
)
vrnitve;)getdipswitch neveljaven (ničen)
(
char temp1, temp2;
temp1 = (Porta & 0b00011000)>> 3 / / dobil A4, A3 bitov v temp1
temp2 = (Porta & 0b00000110)>> 1; / / dobim A2, A1 bitov v temp2
stikalo (temp1)
(
primeru 0: WAKEON = 2; WAKEOFF = 3;
break;
primer 1: WAKEON = 3; WAKEOFF = 4;
break;
primer 2: WAKEON = 4; WAKEOFF = 5;
break;
primer 3: WAKEON = 5; WAKEOFF = 6;
break;
)

stikalo (temp2)
(
primeru 0: WAITDELAY = 1;
break;
primer 1: WAITDELAY = 2;
break;
primer 2: WAITDELAY = 3;
break;
primer 3: WAITDELAY = 4;
break;
)

)s spoštovanjem
john

Pozdravljeni gospod
Rabim shematično in kodo za ta projekt (kot je izraz, ki mi je semester projekta) tako, prosimo, pošljite me.but smo s pomočjo Atmel 89c51 (8051) z montažo jeziku.

BR

Hej ... john2020 ste preskušajo vaše zgoraj koda, da sem dokaj radoveden!

jo je polno dokumentiran projekt z oznako in PCB
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back