dsp perifernih za višje frekvence vzorčenja

L

lincolndsp

Guest
Rad bi vam zastavil vprašanje o nekaterih zmogljivosti dsp. V knjigi "DSP in aplikacije z C6713 C6416 DSK" avtor pravi, da je vzorčenje frekvence, ki jih podpira AIC23 kodek so 8, 16, 24, 32, 44,1, 48 in 96 kHz (z uporabo DSK6713_AIC23_FREQ_fsKHZ). Ampak moj GSM modulator oblika z 271 mera kb / s pri uporabi Međufrekvencija prevoznik, ki bodo zahtevale uporabo vzorčenja frekvenco približno 3 MHz ali celo več. Ampak kako se je treba zavedati, da bi dobili izhodni signal s tako stopnjo vzorčenja. Mogoče obstaja še en način za določitev frekvence vzorčenja? Mogoče rabim neke vrste periferne, da bi dobili take frekvence vzorčenja. Prosimo, kaj lahko storim?

teh kodekov ne morejo ptoduce teh frekvenc. tako da boste morali ločeno A / D pretvornik, vstavi na zunanje vodilo DSP je (i / o avtobus, spomin bus). Proizvajalci bi ADC do 200MHz ... 1 GHz, mislim.

Kako lahko nastavite frekvence vzorčenja potem, ko sem dodati na zunanjo / dd / a pretvorniki. Mislim rutinsko v CCS.

ponavadi, whe uporabite časovnik prekine, s frekvenco vzorčenja. v timer ISR naredimo branje iz ADC, in naslednji bo samping ukaz, za začetek pretvorbe za naslednjo uro IT. Nekateri ADC imajo 2 naslove: eno za branje podatkov, in enega za vzorec ukaz.

Prosimo, da si lahko naložite me nekaj praktičnih materialov in literature v zvezi s točko

smo uporabili na univerzi, dspcard, kaj (učitelj), namenjen, in nam povedal, da metoda. Ne vem, o vseh materialov v take stvari. Pogledal sem za podobne stvari, toda povsod so samo teorethical dokumentov, in knjig. Tu je skupščina projekt za to kartico. bugy littlebit, in ne morete uporabljati brez te kartice. Nimam shematičen o kartici. je PC osciloskopa. v szkop.asm, boste našli nekaj stvari. na kartici je TMS320VC5402-100 DSP, in ADC, do 1,5 MHz. jaz ne vem vrste, ki, in še več o tej kartici. Mislim, da je zelo preprosta. šele raba 3state voznik avtobusa, naslov dekoder (FPGA, CPLD), in povezovanje podatkov ADC linije, s voznik avtobusa na zunanje vodilo DSP, če. in bo naslov dekoder nadzor bus-drv, in vzorčenja pin ADC je, v drugem primeru naslove. ta 2 naslova stvar-kar sem napisal, ni v ADC, vendar pa na kartici [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minuti: [/color] [/size] si se potrudil, da upload / priložite zip datoteki, ampak jaz ga ne vidim.

Hi, je Zadnje sporočilo povezana to temo videl na 24. oktober 2005. Zdaj imam podobne težave. Ali želite povedati ničesar, da bi me))): Lep pozdrav.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back