Dopler radar detektor gibanja

N

nathkamla

Guest
halo vsi, rabim shematskimi in gradnjo podrobnosti za frekvenco Dopplerjev radar gibanja 1GHz območju detector.frequency uporabo rf tranzistorji, Mikrotrakasta line in nobenih posebnih komponent. SCT je bil podoben puplished v praktičnem elektronika oktober 1984 designed by powertran kibernetika. oni dont zdi, da so na internetu enaka kot v reviji praktično elektronsko. hvala prosim pomoč adams

Če mi spomin služi me dobro, bi lahko našli podoben izdelek v začetku leta 1998 izdajo EPE. Upam, da pomaga!

ne moremo postaviti moje roke na mag to zakaj rabim pomoč iz foruma. delam morate uporabiti za alarm za odvračanje tatovi, ki prihajajo sesanju goriva off moj avto na NITE.

Namesto radar detektor gibanja, ki jih je mogoče odkriti s tatovi in napadli zaradi vmešavanja, našli detektor gibanja PIR, ki pasivno zazna premikanje ljudi do 30 metrov. PIR varnostni detektorji so poceni in več različic se prodajajo kot del nadzora na kraju samem luči. Včasih sem take naprave za let brez problema in tatovi vedeli, da so odkrili svetlobo, je prihajala na njihove obraze. PIR senzorji lahko zaznamo tudi gibanje živali in večje predmete, zato poiščite senzor, tako da lahko videli samo vaš avto strani, kjer je tank. Dodate lahko kamero za snemanje njihovega šokirani obrazi, preveč.

Sem prej uporabljali 2,4 GHz doppler modulov iz Infineon v industrijsko uporabo nadzora. Prav tako so sposobni zaznati hitrost in smer gibanja predmetov. Vendar so bili ti prenehali kolikor jaz vem. V vsakem primeru, razlika PIR senzor gibanja, je veliko lažje za izgradnjo, kot smo že omenili. In ti si dobil te precej poceni glede nadzora modulov, tudi primerna za uporabo na prostem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back